gg izbor

Jednoglasno smo za povratak glamuroznog broša

04. siječanj 2021.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Luksuzna kuća Loewe broš ne stavlja na kaput ili bluzu već mu nalazi novo mjesto pa se i elegantni ton prebacuje na donji dio outfita.

Jednim običnim cipelama s kitten potpeticom dizajner Jonathan Anderson dodao je broš, glamurozni dodatak kojeg je pregazilo vrijeme, pa se rijetko govori o njemu kao dijelu suvremenog outfita. Ovaj dizajner irskog podrijetla trudi se to promijeniti i naglasak ponovno vratiti na eleganciju. 

Broš koji se nalazi na prednjem dijelu Loewe cipela u obliku je cvijeta, izrađen je od bisera i cipelama daje elegantni zaokret pa postaju luksuzni, posebni modni dodatak u crnoj ili bijeloj boji. Istovremeno su one moderne i nosive u dnevnim prilikama, iako zbog broša odišu duhom nekih prošlih vremena.

Loewe ih je predstavio u sklopu jesenske kolekcije za aktualnu sezonu, početkom 2020. godine kada još uvijek nije nastupila pandemija, pa su glam eventi bili jedna od opcija na kojoj bi ovakve cipele blistale. Sada se nalaze na listi želja, uz nadu da ćemo u cool cipelama s brošom uskoro imati gdje izaći iz doma, kako je Anderson to i zamislio. 

image
Kitten cipele s brošom dolaze po cijeni od 990 eura