gg izbor

Jesenski must have dodatak? Crne sunčane naočale!

25. listopad 2022.

fotografije: Profimedia

Niti na koncu listopada ne zaboravljamo pri izlasku iz stana upotpuniti outfit modelom sunčanih naočala koji je jednako praktičan koliko i stylish.

Ove jeseni okupani smo sunčevim zrakama i neočekivano visokim temperaturama, što znači da još uvijek nismo pospremili sunčane naočale. Štoviše, svakodnevno ih koristimo za zaštitu od sunca, kao i u ulozi stylish modnog dodatka. One koje su nam prve na popisu omiljenih su klasične sunčane naočale crnih okvira, većih ili manjih dimenzija. Ovakvim modelima vjerna je i Bella Hadid, koja svaku off-duty modnu kombinaciju upotpuni modelom omiljenih sunčanih naočala - bez obzira na to je li riječ o spoju sportske i elegantnije estetike, ili o urbanoj kombinaciji trapera i vintage kožne jakne. 

image

Street style kombinacije Belle Hadid

Osim u Bellinim kombinacijama, sunčane naočale ove sezone bile su prisutne na modnim pistama u New Yorku, Parizu i Milanu ovog mjeseca, kao i na ulicama ovih metropola. A prisutne su i na našem modnom rasporedu - u potrazi za novim modelom crne boje koji se nosi u svakom godišnjem dobu, izdvajamo omiljene modele iz DeRigo ponude. Mačkaste, predimenzionirane, ovalne ili okrugle - birajte omiljeni model prema obliku lica i vlastitom stilu. 

image

Sunčane naočale: Furla, Fila, Fila, Police, Police - dostpuno u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera: Optika Anda i Livision Optika