Street style report

Kako izgleda moda na njujorškim ulicama?

16. veljača 2023.

Na kraju Tjedna mode koji se održao u New Yorku, a prije nego što modna scena pohrli u London, pregledali smo kombinacije koje su se nosile između modnih revija.

Temperature u New Yorku se kreću i ispod 10 stupnjeva, no modne kombinacije odaju dojam da je na užurbanim ulicama puno toplije. Njujorški Tjedan mode priveo se svom kraju, a iza njega nam ostaju kolekcije za jesen/zimu 2023. godine kao i brojni zabilježeni street style trenutci koji nam prenose atmosferu s ulica ove metropole. Crop topovi, kratke ili duge suknje, otvorene sandale i slip haljine su česti modni izbor unatoč tome što je veljača. 

Međutim, glavnu riječ u modnim kombinacijama vode kaputi i jakne - oversized ili strukirani dugi modeli u bojama ili s uzorcima, kožni baloneri i jakne te motoristički modeli. Popularne su i bomber jakne, u oversized izdanju, koje se nose s apsolutno svakom kombinacijom - od baggy i parachute hlača, do traper suknje i elegantne haljine.

image


 

Koža je svakako trend koji je na njujorškim ulicama snažan i aktualan. Izdvajamo kombinacije koje su zabilježene na ulicama posljednjih tjedan dana - moramo priznati da nas je ovogodišnji street style New Yorka ostavio pomalo ravnodušnima, u nedostatku nešto kreativnijih lookova sve se čini kao već puno puta viđeno na društvenim mrežama - no u svakom slučaju neki outfiti mogu poslužiti kao zanimljiva modna inspiracija. 

image