Chapter One: Fête d‘été

Kolekcija kupaćih kostima domaće dizajnerice u koju smo se zaljubili

23. lipanj 2020.
Fotografije: Senja Vild

Kakve kupaće kostime ove sezone nosi A‘marie djevojka?

Uplovimo zajedno u ljetnu avanturu s A’marie muzom koja se ovog ljeta ne skida iz savršeno krojenih, nevjerojatno ženstvenih i neodoljivo primjetnih jednodijelnih kupaćih kostima. Ona se pakira za ludo ljetovanje na neku od najljepših lokacija na našem divnom Jadranu, a veseli se i spontanim vrtnim zabavama uz bazen. Njezina ljetna fešta (fête d'été) mora biti nezaboravna i puna vječnih uspomena, a ona u svakom trenutku želi izgledati senzacionalno.

A'marie kupaći kostimi ove godine dolaze u tri modela i pregršt prekrasnih boja, a osim za kupanje i sunčanje, odličan su odabir i u funkciji senzacionalnog topa uz par lanenih hlača ili omiljenih traperica. 

Rio je prošlogodišnji miljenik brojnih A’marie djevojaka, a ovog ljeta stiže u Nero, Lanzarote, Barocco i Army bojama. Ovaj sofisticirani jednodijelni kroj s dubokim izrezom dolazi s naramenicama koje oblikujete sami i vežete u mašne.

Predstojeću ljetnu sezonu A'marie je obogatila i novim modelima. Iro je model na jedno rame, specifičan po neodoljivim bojama (Nero, Avorio, Patagonia i Riad) koje pristaju svakoj nijansi tena, kao i naramenici koju namještate po vlastitoj želji.

Tu je i glamurozan i krajnje atraktivan model naziva Bonita, poseban po tome što se može vezati na nekoliko načina zbog čega smo uvjereni da će postati ovogodišnji favorit, a dolazi u bojama Nero, Trophy, Zodiaco i Angora.

Kostimi su izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji ima UV zaštitu, otporni su na klor i piling, a dolaze u dvije veličine.

Prava A’marie djevojka za uživanje u suncu treba i nezaobilazne modne dodatke uz koje će uvijek izgledati savršeno. I ove godine kolekcija je obogaćena romantičnim i nadasve ženstvenim šeširima. Ai ima najveći obod i stvoren je za dramatične lookove, Ai Piccolo je manja verzija raskošnog Ai modela koji će postati vaš najdraži suputnik kako na plaži, tako i u dnevnim šetnjama, a Haya je prošlogodišnji favorit s obodom širine 9 cm koji odiše klasikom.

Posebna pažnja usmjerena je i na ručnike koji su puno više od toga. Naši Bisou, Agave i Isla ručnici za plažu i kupanje idealan su dodatak koji nikad nećete zaboraviti uzeti sa sobom jer dolaze u praktičnom pakiranju koje osvaja na prvi pogled. Ručnike jednostavno zarolate, pričvrstite ručkama i prebacite preko ramena! Bisou krasi detalj ženskog lica koji je već stekao mnogobrojne obožavateljice, Agave se također nadovezuje na kolekciju obilježenu s motivima i ukrašen je vezom velikih listova, dok Isla dolazi s ljupkim pomponima koje obožavamo u ljetnim mjesecima.

Kolekciju možete pronaći u A'marie trgovini (Gundulićeva 19) i na službenoj stranici, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu.

Model: Nabilah Harron

Make-up: Nabilah Harron

Kreativno vodstvo: Ana Bacinger

Lokacija: Mali dvorac