Amaranthine

Kristali u fokusu

07. prosinac 2021.

Fotografije: Denis Butorac/ Make-up: Matea Čuljak/ Model: Marija Vuglač

Gloria Glam

Brend Amaranthine predstavlja novu kolekciju u kojoj ćete zasigurno pronaći idealan dar za nekog posebnog ili za sebe.

Nova kolekcija brenda nakita Amarathine divan je spoj ljubavi prema kristalima, boemskog šika i modernih narukvica prijateljstva, ručno izrađenih od najkvalitetnijih materijala. 

Uz već kultne narukvice koje odlično funkcioniraju pojedinačno, ali i u kombinaciji sa skupocjenim komadima ili starinskim nakitom uz koji smo emotivno vezani, ovog puta Amaranthine nas je iznenadio i ogrlicama.

---

image

amarthine nova kolekcija

---

image

amarthine nova kolekcija

Nova kolekcija narukvica i ogrlica savršen je dodatak najljepšem dobu u godini. Božić i Nova godina vrijeme su svjetla, sjaja, veselja i nade. Fasetirani poludragi kamenčići lapis lazulija, granata, crnog spinela i labradorita hvataju i reflektiraju svjetlo sa svakim pokretom pa ova Amaranthine kolekcija stavlja u fokus same kristale, njihovu ljepotu i svjetlucanje kao rezultat specifične obrade. Pri tom kristali koji čine ovu kolekciju nisu izabrani slučajno – svi su vezani uz sezonu u koju ulazimo. Dozvolite si istraživati značenje i simboliku kristala poludragog kamenja, energiju koju nose i blagodati koje mogu unijeti u vaš život. Otkrijte specifične kristale koji vas podržavaju, koji odgovaraju uz vaš horoskopski znak ili mjesec rođenja, ali i one koji odražavaju ili podržavaju vaše raspoloženje. Nakit je protkan srebrnim elementima i poludragim kamenjem spojenim satenskim trakicama i ručno pletenim čvorićima, sve zajedno završeno unikatnom srebrnom kopčom.

image

amarthine nova kolekcija

image

amarthine nova kolekcija

Svjetlucanje fasetiranog poludragog kamenja nanizanog između ručno rađenih čvorova daju svakom komadu iz ove kolekcije jedinstven izgled. Noseći Amaranthine, nosite malo umjetničko djelo na vašoj ruci ili oko vrata.