gg x Karla

Let‘s dance! 5 lookova za rasplesanu slavljeničku sezonu

09. prosinac 2022.

Fotografije: Neja Markičević/ Cropix
Styling: Ana Nikačević
Model: Ivana Vukušić
Make-up: Saša Knežević 
Kosa: Ivan Pervan za PRIMEvision salon
Produkcija: Srđan Sandić 
Hvala Plesni centar Tala na ustupljenom prostoru za snimanje

Lea Ladišić/ Sponzorirani sadržaj

Pripadamo u onu skupinu koja naprosto obožava prosinac i sve aktivnosti koje on donosi - spremni smo za blagdansku atmosferu, a samim tim, pripremili smo i pet modnih kombinacija uz koje smo spremni za svaki iznenadni party.

Brojimo dane do kraja godine, a pritom, ne propuštamo se dobro zabaviti kroz svaki dan prosinca - ovaj mjesec tradicionalno prolazi u znaku dobrog raspoloženja, večernjih izlazaka i druženja - kao i plesa. Blagdanska euforija uvukla se i u našu garderobu koja žudi za novim festive modnim dodacima i odjećom koja poziva na plesni podij. Dakle, u potrazi smo za elegantnim, ali i praktičnim i prije svega udobnim modnim komadima u kojima možemo provesti cijeli dan, ili noć. 

Šljokice, perje, koža i sjajni modni dodaci poput nakita, cipela i torbica našli su se u modnom planeru, a takve komade pronašli smo u ponudi Karla i Twinset trgovina koje iz sezone u sezonu ne razočaraju blagdanskom ponudom. Kolekcija koja se nalazi u trgovinama i na web shopu nudi izbor klasične odjeće, ali istovremeno i one sa suvremenim i trendi karakterom, što takve komade čini idealnim izborom za svaki modni stil. Ove party sezone skloni smo monokromatskim i "prigušenim" nijansama - crna, bež ili zavodljiva boja crvenog vina, uz dodatak maksimalističkog nakita i cipela koje su rađene za plesni podij čine našu dobitnu kombinaciju. 

image

Prozirna majica Twinset/ Hlače od umjetne kože Twinset/ Torba Tory Burch; Karla/ Cipele Loriblu; Karla 

Šljokice ovog prosinca imaju dobru konkurenciju - s trona najtraženijeg blagdanskog dodatka svakom festive stylingu može ga skinuti razigrano perje koje u pokretu nudi svoju punu atraktivnost. Za party look koji poziva na ples dovoljna je efektna suknja od mekanog perja koja se slaže uz jednostavni slip top i udobne gležnjače.

image

Ogrlice Twinset

image

Svileni top Twinset/ Suknja od perja Twinset/ Torba Marc Jacobs; Karla/ Gležnjače Giancarlo Paoli; Karla 

Ako ipak ne možete bez dodatka šljokica u prosincu, predlažemo mini haljinu bezvremenske crne boje s dugim resicama koje daju wow efekt - a outfit podignite modnim dodacima u istoj nijansi kako bi haljina vodila glavnu riječ. "Točka na i" bit će crveni ruž na usnama.

image

Haljina Twinset/ Polučizmice Fabi; Karla/ Torba Marc Jacobs; Karla

image

Polučizmice Fabi; Karla/ Torba Marc Jacobs; Karla

Naravno, odličan odabir je uvijek i haljina u stilu negližea u klasičnoj crnoj nijansi koju je lako "razigrati" dodacima u boji poput kožnate jakne u omiljenoj boji crvenog vina i slingback cipela iste nijanse, ali i nizanjem nakita koje dodaje još jednu dozu sekseplila. 

image

Ogrlice Twinset/ Narukvica u obliku medaljona; narukvica od mjedi i kristalnih kamenčića, Marc Jacobs; Karla/ Prsten Tory Burch; Karla

Modni dodaci u festive sezoni na koje obraćamo pažnju ove godine zapravo se uklapaju u svaku sezonu. U ponudi Karla trgovina pronašli smo sjajne slingback cipele, od kojih obožavamo one u metalik nijansi, a jednako elegantne su i one s ukrasnim kristalima, u nježnoj boji pudera. Torbice manjih dimenzija koje se nose preko ramena, tijela ili pak u ruci su modni saveznik koji je praktičan i primamljiv, a omogućava nesputano kretanje plesnim podijem.

image

Haljina Twinset/ Cipele Giancarlo Paoli; Karla/ Torba Coccinelle; Karla 

Naše modne favorite nosila je Ivana Vukušić, a sve ih možete pronaći u Karla i Twinset trgovinama, dok na www.karla.hr možete pronaći cjelokupnu ponudu. Nakon shoppinga, trčimo na plesni podij!


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria Glam x Karla