Style File

Lista želja inspirirana talijanskom influencericom

07. listopad 2022.

Fotografija: Profimedia

Dok se divimo njenim bundama, kaputima i monokromnim kombinacijama, već maštamo o krovovima prekrivenim snijegom, hladnoći koja rumeni obraze i stylish komadima.

Erika Boldrin jedna je od onih čije je najperspektivnije doba ono zimsko. I sama kaže da ne razumije zašto ljudi toliko ne vole to godišnje doba. Iako se voli poigrati i ljetnim, kraćim kombinacijama, čak i tada poseže za plišanim i baršunastim komadima koji više spadaju u kategoriju winter lookova nego u ono što smo navikli percipirati kao ljetne outfite. Njen su zaštitni znak odijela, a sadržaj njenog ormara ispunjen je neodoljivim komadima high street brendova i luksuznim imenima - Fendi, Chanel, Miu Miu i Dior sijeku puteve s Mangom i Gantom. Česta gošća na Tjednima mode, Boldrin se već etablirala kao pažnje vrijedno ime na fashion sceni.

Karijeru je započela kao zaposlenica u banci, ali strast prema modi i ljepoti čitavo ju je vrijeme poticala na vođenje vlastitog bloga i, dakako, kad je za to došlo vrijeme, društvenih mreža. Danas je vlasnica skincare brenda Honieh, fokusiranog na holistički pristup, clean beauty i zaštitu okoliša. Za održavanje zdrave i njegovane kože u njenom je slučaju odgovorna pedantna rutina, koja obavezno počinje pranjem lica, a završava serumom i hidratantnom kremom.

Za svoje outfite redovito bira hladniju paletu boja, ali jedna je od onih fashionistica koje dokazuju kako all black kombinacije ne moraju biti dosadne. Dugi kaputi, blejzeri i visoke čizme komadi su koji će se često zateći na Boldrin, ali uvijek će iza njih stajati neka druga priča, uvijek će izvoditi drugačiji, autentični modni performans. Scrollajući njenim instagramom, teško je ne završiti u nostalgiji za Božićem i kratkim zimskim danima. Vunene kape, šalovi i topli kaputi u režiji Erike Boldrin definitivno su motivacija za obnovu zimske garderobe. Ne treba zaboraviti ni da nešto tamnije nijanse zimi vole biti narušene šljokicama u svim oblicima i varijantama, bilo na licu, haljini ili najlonkama, što će potvrditi i intrigantne oscilacije u inače jednostavnom, ali ponekad ipak šokantnom stilu ove talijanske influencerice.