Style File

Ljetni retro vibe u stilu Julije Sariñane

30. srpanj 2022.

Fotografija: Sincerely Jules

Poznata influencerica s kalifornijskom adresom već nas više od jednog desetljeća oduševljava pristupom modi, koji obuhvaća ono najbolje od ženstvenog, seksepilnog i dječačkog.

Instagram profil Julije Sariñane, Sincerely Jules, definitivno trebate zapratiti u ove vruće dane, ako već niste. Sa svoje kalifornijske adrese Julia nas redovito izvještava o najprikladnijim, ali i najslađim outfitima za ljeto. Zaljubljenica u modu, vlasnica linije lakova za nokte Color Department i poznata influencerica svoj je svijet oformila 2009. godine, kada je na nagovor sestre započela sa svojim modnim blogom.

image

Fotografije: Sincerely Jules

image

Fotografije: Sincerely Jules

image

Fotografije: Sincerely Jules

Na blogu ne štedi svoje pratitelje fantastičnih modnih savjeta, no što se Julesinih outfita tiče, njen ležeran stil je taj koji oduševljava. Kao majstorica za usklađivanje ženstvenog i koketnog koristi najčešće one komade koje kod kuće svi već posjedujemo - košulje, traperice i raznoliki nakit - samo što ih ona vidi drukčijim očima te njima raspolaže na nove načine: casual look od nečeg posve autentičnog najčešće dijeli samo jedan korak, a njega je puno lakše učiniti slijedimo li utaban put Julije Sariñane. Zato idući put kad se odlučite na traperice u kombinaciji s crnom košuljom, raskopčajte pokoji gumb, odaberite nešto upečatljivije zlatne naušnice i ne zaboravite jednostavnost razbiti uzorkom na torbici.

image

Fotografije: Sincerely Jules

image

Fotografije: Sincerely Jules

image

Fotografije: Sincerely Jules

Dok ljeti voli posegnuti za retro prugastim majicama i vesticama prebačenima preko ramena, zimi preferira kratke kaputiće s detaljima poput puf rukava, pončo oblika ili kariranog uzorka. Veliki je zagovornik maxi haljina, a pogotovo ako dolaze u nekom maštovitom i šarenom uzorku. Voli ih upariti s decentnim nakitom i neutralnim šeširom ili torbom od rafije, a uz to na listu njenih omiljenih ljetnih dodataka idu i marame.