Jesenska kolekcija

Logomanija se ove sezone nosi u suptilnom izdanju

18. listopad 2022.

Fotografije: Nela Fell

Nova kolekcija talijanskog brenda već je oduševila brojne poznate stilistice, kao i ambasadorice koje su uskočile u komade za novu sezonu.

Brend Twinset ove sezone u prvi plan stavlja svoj logo u simboličnom oval T dizajnu, izveden u različitim tehnikama i elegantno uklopljen u dizajn odjevnih predmeta i modnih dodataka. Posebno smo zapazili nove torbice Lila i Naira, elegantne i praktične za svaki dan, koje su dostupne u više jesenskih nijansi. 

Kolekcija za jesen/zimu predstavljena je ovog vikenda, a naglasak je upravo na novom logu koji se suptilno provlači kroz cijelu kolekciju. Za novu sezonu spaja se nespojivo: bogata pletiva, po kojima je brend poznat, s romantičnim haljinama, opušteni komadi nose se s cool modelima trapera, a prepoznatljivi talijanski dizajn s odvažnim rock‘n‘roll detaljima, dok je sve začinjeno bogatim koloritom.

image

Elena Dizdar

S novim komadima upoznale su se ambasadorice brenda i stilistice, a svi noviteti nalaze se u Twinset trgovinama u Splitu i Zagrebu ili web-trgovini na www.karla.hr.

image

Jelena Veljača i Ana Vučak Veljača

image

Pamela Badžek, Dora Predojević i Jelena Marinović 

image

Petra Mikšik i Ivana Pirizović 

image

Rita Rumora Jurki 

image

Iva Gradišer

image

Ivana Pavić i Marcela Vrček

image

Marija Nikšić i Željka Molnar

image

Mateja Sučević i Pamela Bažek

image

Olja Vori

image

Mila Elegović

image

Barbara Repe