Sport + glam

Look dana: Rihanna, traper i silver komadi

11. listopad 2022.

Fotografije: Promo/Diesel

Pronašli smo komade kojima možete "skinuti" street style by Riri.

Rihanna je jedna od onih zvijezda čiji stil redefinira postavke klasičnog luksuza. Vješta u spajanju glam i street komada, ova poduzetnica trenutno ima jedan od unikatnijih i zanimljivijih modnih stilova na celebrity sceni, dobro detektira ‘it‘ komade i nosi ih tako da se uklapaju u njezin stil, no sklona je nositi i manje poznate modne brendove i dizajnerska imena koja tek nakon nje dobiju zasluženu pažnju industrije.

Posljednji Rihannin look ćemo rekreirati kada budemo željeli nositi cool, opuštenu i nonšalantno stylish modnu kombinaciju - temelji se na bazičnim modnim komadima koji zajedno čine potpuni outfit. Oslonila se na popularne metalik komade - Balenciaga Le Cagole torbicu, Balenciaga sunčane naočale metalik nijanse koje su trenutno vrući komad modne scene, zatim oversized sportski dres i Diesel traperice ravnog kroja, niskog struka i opuštenog kroja.

image

Fotografije: Promo/Diesel

Izrađene su od 100 posto pamuka te ih karakterizira par laganih poderotina na nogavici. Choker i lanac na trapericama zaokružili su styling, pa ako ga želite rekreirati, učinite to s ovim modnim komadima. 

image

Traper širokih nogavica Diesel (2260 kn)/
sportski dres Fubu; About You (529 kn)/
sunčane naočale Balenciaga (trenutno nedostupno)/
torbica Balenciaga (1950 eura)