Power couple

Look tjedna: Rihanna & A$AP Rocky u matching outfitima

27. listopad 2022.

Fotografije: Shutterstock Editorial/Profimedia

Dok se broje sati do Rihannine nove pjesme ‘Lift me up‘, glazbenica i poduzetnica priuštila nam je i dobar modni trenutak na crvenom tepihu.

U posljednje vrijeme ponovno se priča o Rihanni. Nakon što je potvrđen njezin nastup na Super Bowlu, počele su spekulacije o novom albumu, pjesmama pa čak i turneji, od čega se dio informacija pokazao točnim. Obožavatelji broje sate do puštanja nove Rihannine pjesme - nestrpljivo se čeka 28. listopada. 

Rihanna je snimila dvije pjesme za novi Marvelov "Black Panther: Wakanda Forever", što je najavila kratkim teaserom na društvenim mrežama. Variety piše da je soundtrack novog filma posvetila glumcu Chadwicku Bosemanu, koji je 2020. preminuo od karcinoma.

image

Fotografije: Shutterstock Editorial/Profimedia

Povodom premijere filma koji u kina stiže 11. studenog, na crvenom tepihu pojavila se s A$AP Rockyjem, što je njihovo prvo pojavljivanje nakon rođenja njihovog sina. Par se modno uskladio u neutralne nijanse i dizajn Ricka Owensa - Rihanna je nosila haljinu sa sjajnim ljuskama i velikim preklopom na bokovima, uz duge kožne rukavice koje su se pokazale kao jesenski micro trend. A$AP Rocky je nosio traper look u ispranoj nijansi - jaknu te hlače u dvije boje, s detaljem asimetričnog šlepa.

image

Fotografije: Shutterstock Editorial/Profimedia

Distopijski chic u jako dobroj izvedbi - nedostajala nam je Riri na crvenom tepihu, baš kao i njezina glazba koju čekamo do petka!