Modna razigranost

Ludi uzorci koji zazivaju ljetni optimizam

26. srpanj 2020.
FOTOGRAFIJE: Promo

Haljine, kupaći kostimi i kombinezoni dat će vam još jaču ljetnu vibru ako ih nosite u razigranim uzorcima. Tropski, cvjetni, apstraktni... Nema veze, samo da je ljeto!

Postoji nešto u tropski i cvjetnim uzorcima što u nama budi nadu da će, ipak, sve biti dobro na kraju. Ljeto je tu, temperature su porasle i iako je sve vrlo neizvjesno, optimizam još nije zabranjen. Ako vam ga fali, nije loša ideja okružiti se nasmijanim ljudima i lijepim stvarima koje viču: Ljeto! 

Nije ni važno idete li na more ili ostajete kod kuće, cvjetni i tropski uzorci ove se godine nose posvuda i na svemu. Što raskošniji i šareniji, to bolje. 

image
Adriana Degreas bikini - 294€ (Farfetch)
Midi haljina - 180 kn (Next)
Jednodijelni kupaći kostim - 216 kn (Next)

Tradicionalno, kupaći kostimi s cvjetnim i tropskim uzorcima i ovog su ljeta hit. Izbora je mnogo, i za jednodijelne i za bikinije. Jedino na šo trebate obratiti pozornost je vaš ten. Naime, ako ste inače svjetlije kože i obično ne dobijete puno boje, bolje je izabrati kupaći kostim u tamnijim bojama, kako ne biste izgledali preblijedo. I suprotno, ako ste tamnijeg tena i puno pocrnite, izaberite svjetlije boje da napravite još veći kontrast. 

image
Midi suknja - 48€ (&Other Stories)
Bluza na preklop - 16€ (Boohoo)
Kratke hlačice - £19 (TopShop)
Bucket torba - 299,90 kn(Zara)

Ne zaboravite ni dodatke. Torbe, bilo one za plažu ili za svaki dan također mogu biti šarene ljeti. 

Uzorci na haljinama i suknjama uvijek je dobra ideja, a zašto biste stali ovdje? Kratke hlačice i kombinezoni odlično će izgledati u ljetnim, razigranim uzorcima, baš kao i bluze. Ako se osjećate hrabro, možete kombinirati uzorke za još bolji ljetni doživljaj. 

image
Kombinezon - 149€ (Whistles)
Mini suknja - 49€ (&Other Stories)
Midi haljina - 216 kn (Zara)