Novi proizvodi

Maske za lice traže svoje dodatke: imate li torbicu za njih?

14. listopad 2020.
Fotografije: Promo
Ines Madunić
Ines Madunić

Ako nosite pamučne maske za lice, znate da nije dovoljno imati samo jednu - trebate ih više kako biste ih mogli redovito mijenjati i prati. A onda postoje još i dodaci...

O modnim dodacima koje čine naše maske ljepšima i uz koje možemo iskazati svoju osobnost već smo pisali. No, ako redovito koristite višekratne pamučne maske, imate ih dovoljan broj u različitim bojama i uzorcima, znate da to nije sve. S obzirom na to ih morate redovno mijenjati, često se dogodi da u jednom odlasku u grad promijenite dvije, tri pa i više maski.

Ne možete ih samo staviti u torbu ili džep jer to bi bilo nehigijenski. Zato ste vjerojatno počeli nositi maske u malenim torbicama koje ste pronašli kod kuće. Mnogi koriste plastične vrećice sa zatvaračem jer su praktične, a neki su prenamijenili malene kozmetičke torbice. No, ako vam to nije dovoljno, možete nabaviti i torbicu napravljenu baš za masku za lice. 

image
Hippy Garden torbice (1 i 2) - 24 kn // Wear Me,Wash Me Set - maska i dvije torbice - 18,99$ (Etsy) // Clean and Dirty torbice - 19,99$ (Etsy) // Personalizirana maska s natpisom 11$ (Etsy) // Zara kožni novčanik -119,90 kn // Hippy Garden torbica - 24 kn

Kolekciju baš takvih torbica izradila je dizajnerica Đurđica Vorkapić, vlasnica brenda Hippy Garden. Po cijeni od 24 kune možete kupiti ove praktične torbice izrađene od vodootpornog i antibakterijskog materijala koji se inače koristi u zdravstvenim ustanovama. 

Ako želite nešto drugačije, Zara u ponudi ima maleni kožni novčanik za kovanice koji se može nositi oko ručnog zgloba ili pak u većoj torbi. Prenamijenite ga u torbicu za maske. Na Etsyju također postoji mnogo opcija pa tako možete naručiti torbice s raznim natpisima, one za čiste i za prljave maske, s vašim imenom ili nekim drugim natpisom.