Stilska inspiracija

Mateja, Anja i Nika složile su nam glam moodboard za Novu godinu

29. prosinac 2022.

Fotografija: IMAXtree

Tražili smo tri gg djevojke da nam otkriju svoje novogodišnje modne favorite: svaka od njih njeguje drugačiji stil, a vama prepuštamo na izbor čijoj estetici se prikloniti prilikom odabira savršenog party looka.

Neovisno o tome volite li sjaj šljokica, siluete koje prate tijelo, all black modne kombinacije, detalje poput perja ili elegantne modne kombinacije, vjerujemo da će modni favoriti koji se nalaze na listama influencerica Mateje Sučević, Anje Dujaković i Nike Laličić poslužiti kao sjajna modna inspiracija - ne samo za novogodišnje slavlje, već za svaku nadolazeću glam prigodu u 2023. godini. 

"All black look, perje, metalik sjajilo na očima i statement cipele" - ovako izgleda novogodišnji moodboard ilustratorice Mateje Sučević. Mateji se vraćamo po inspiraciju kada profinjeni minimalizam želimo dovesti na glam razinu. Predlaže nam rafinirani seksepil po uzoru na posljednje Saint Laurent kolekcije, što podrazumijeva crne catsuit kombinezone, party tajice i topove s dinamičnim detaljima poput perja. Crne lookove koji su uvijek dobra ideja za novogodišnju proslavu začinite metalik modnim dodacima te make-upom u istim nijansama ili pak s vječnom zlatnom bojom, idealnom za ovo doba godine. 

Anja Dujaković nam je neiscrpna inspiracija kada je riječ o glam i party lookovima. Svoje modne favorite najčešće pronalazi na stranici Revolve, a za ljubitelje šljokica i sjaja, preporučuje brend Retrofete. Izdvojila je za nas siluete koje laskaju tijelu i komade s kojima gradi svoje glam lookove.

image

Sve Revolve:
haljina s prorezom Michael Costello x Revolve/ 
clutch torbica Retrofete/
sandale na visoku petu Alexandre Birman/
ogrlica Jennifer Behr/
crop top Khanums Kira Diamante

"Pravo vrijeme za dotjerati se (i počastiti se novim outfitom) su Božić i Nova godina! Ovo su moji party favoriti - boje koje prevladavaju na mojoj listi želja su boja šampanjca, bordo, tamnozelena, crna i bijela, a komad koji najviše želim je Khanums Kira Diamante."

Influencerica i dizajnerica interijera Nika Laličić složila nam je dnevnu i večernju opciju: Sister Jane pulover s mašnama idealna je opcija za dnevna druženja, a dozu svečanosti monokromatskom looku daje crveni ruž za usnama. Na Nikinoj listi želja nalaze se i najpoželjnije cipele sezone, Loewe model sa mašnama u metalik srebrnoj boji koje i sami priželjkujemo nositi. S obzirom na statement cipele, ostatak looka može ostati jednostavan - sako u ulozi haljine i dobar komad nakita zaokružit će party outfit.