Nova kolekcija

Modeli sunčanih naočala koji će se nositi u proljetnoj sezoni

24. studeni 2022.

Fotografije: Matia Malenica

Gloria Glam

Predstavljena je nova kolekcija sunčanih naočala, a veliki izbor modela uklopit će se u svaki stil i osobnost.

Sunčane naočale su poželjni modni dodatak u svakom godišnjem dobu, a talijanska tvrtka De Rigo Vision predstavila je nove kolekcije prestižnih modnih brendova za sezonu proljeće/ljeto 2023. Uz novitete Policea, Yalea, Philippa Pleina, Furle i File spremni smo za novu sezonu!

Nove kolekcije nude veliki izbor različitih stilova i nijansi koji se lako prilagođavaju svačijem ukusu. Ženska kolekcija Police predstavlja stilove naočala sa snažnim identitetom - odvažne, šarene i posebne, a kolekcija se posebno ističe po acetatima vrhunske kvalitete, krase ju ukrašeni geometrijski motivi i ugrađeni detalji glitera. U muškoj kolekciji vidljiv je prepoznatljiv odraz brenda zahvaljujući bestselerima koji su rekreirani u suvremenijem ruhu.

Nova Yalea kolekcija može se opisati u tri riječi: elegantno, ženstveno i šareno. Cilj je promovirati suvremene žene, njihovu jedinstvenost i prirodnu ljepotu, a stilovi naočala su dizajnirani da istaknu svako lice svake žene. Zabavno, provokativno i s prizvukom rock‘n‘rolla predlaže Philipp Plein, s profinjenim oblicima, maksimalističkim detaljima i dekorativnim elementima. Naočale su dizajnirane za samopouzdane žene i muškarce koji se ne boje istaknuti i pokazati svoju osobnost. 

Furla s druge strane predstavlja elegantnu i šarenu kolekciju punu osobnosti. Kroz sunčane naočale i dioptrijske okvire spaja inovaciju i tradiciju, dok istovremeno slavi prepoznatljiv talijanski stil brenda. Sofisticiran i bezvremenski izgled postignut je kroz nove stilove i reinterpretaciju bestsellera koji podsjećaju na palete boja. Fila odražava dvije strane brenda, onu klasičniju i elegantniju te onu suvremeniju čiji je fokus na modi i lifestyleu. Kroz ovu kolekciju nastoji se poboljšati stil i dugogodišnja povijest brenda te uvijek uz originalne detalje unijeti dašak novoga, a cilj je privući što veću ciljanu publiku i interpretirati FILA identitet kroz 27 novih stilova. Fleksibilna krilca od dvije različite veličine, ukrasni detalji i boje inspirirane pop artom glavne su karakteristike svih modela.