gg izbor

Moderan i elegantan šešir novi je predmet žudnje

27. srpanj 2022.

Fotografije: Promo/Prada

Romantični pleteni Pradin šešir već nam je dugo na listi želja. Osvojio nas je upravo svojim otporom na izmjene trendova tipične za današnje vrijeme, što mu je osiguralo i kultni status.

Što je u dekoraciji interijera ratan, to je u modi definitivno - rafija. Simbolika ljeta, opuštenosti i spontane prilagodljivosti demonstrirana je upravo kroz komade sačinjene od toga materijala, i zato nam je predmet žudnje ovoga ljeta upravo Pradin šeširić koji će nadograditi svaki outfit. Osim one prirodne, pješčane bež nijanse koja nam je prva zapela za oko, dodatak dolazi i u drugim bojama - crnoj, plavoj, žutoj bijeloj, narančastoj, ljubičastoj - gotovo svakoj u kojoj ga poželite zamisliti. Osim njega, capsule garderobu nadopuniti možete i klasičnom Pradinom torbom od rafije, i spremni ste za plažu, ali i više od toga. 

image

Dolaze u raznim bojama 

Inspirirani streetwear trendovima, ovi komadi su jedni od onih koji neće doći na scenu i otići s nje unutar jedne sezone. Veće su šanse da ćete ih nositi godinama i da će vam svako iduće ljeto pružiti novu priliku za poigravanje raznim kombinacijama. I kako su se ove sezone savršeno stopili s naletima nostalgije koja je preplavila gradske ulice i plaže, tako će, sigurni smo, i iduće trendove dočekati spremni za suradnju. Toliko suptilni i neprimjetni a opet bombastično ekspresivni, šeširi su zbog svoje jednostavnosti omiljeni i među ženama i među muškarcima.

image

S ulica Milana
Fotografije: imaxtree

U beach varijantama kombinirajte ga s kupaćim kostimom retro uzorka, elegantnim pareom i statement natikačama, a spremate li se za šetnju velegradom uparite ga s tote torbom, kratkim bijelim topom i baggy ili cargo hlačama. Njegova stilska praktičnost gotovo je nenadmašna, zbog čega kupnju ovoga komada hrabro nazivamo investicijom. Prozračno, classy i bezvremensko epiteti su koji ga najvještije opisuju, i dovoljni argumenti za uvrstiti ga na iduću shopping listu.

image

Prada šeširić; Farfetch (620 eura)