Nježna jednostavnost

Modna inspiracija: Tara Emad

06. listopad 2022.

Fotografije: Promo/Chanel

Prugica smo se zaista nagledali u svim oblicima i veličinama, i taman kad pomislimo da su nam dosadile, pojavi se još jedan komad koji se u trenutku popne na vrh liste želja...

Egipatska glumica Tara Emad na predstavljanju Chanelove proljetne kolekcije u Parizu zablistala je u prugastom crvenom kardiganu iz Chanel Cruise kolekcije za 22/23. Kratki kardigan, sa zvonolikim rukavima valovitog obruba, V izrezom i džepićima  je jedan od najromantičnijih komada koje smo ove sezone imali priliku vidjeti. U kombinaciji s crnim širokim hlačama visokog struka ostavlja dojam prigušenog glama, a upravo ga zbog nježne jednostavnosti možemo podjednako uspješno zamisliti i na poslovnom sastavku i na casual druženju s prijateljima.

image

Tara Emad
Fotografija: IMAXtree

U Tarinom se ormaru, osim Chanela, nalaze i ostali luksuzni brendovi. Radila je kao ambasadorica za Bvlgari, Yves Saint Laurent i Cartier, ali njeni su dizajneri najčešće s domaće scene. Podržava proizvodnju egipatskih brendova, među kojima su joj najdraži Okhtein, Azzi & Osta, Sara Mrad, Zuhair Murad i Harithand. Inspirirani njenom neodoljivom jesenskom kombinacijom, potražili smo kardigane u high-street varijanti koji će pokušati parirati primjerku Chanelu. Kombinirati ih ne moramo nužno uz satenske široke hlače, jer se genijalno stapaju i s klasičnim trapericama ili pletenom suknjom, a u ovo doba kad nas se sunce još uvijek udostoji počastiti jačim zamasima, savršeno će pristajati i uz kratke traper hlače i kaubojske čizme ili gležnjače.

image

Vesta na kopčanje Lela; Zalando (279,99 kn/37,23 eura)/Prugasti pleteni kardigan s gumbima Massimo Dutti (399 kn/52,96 eura)/Pleteni kardigan s crvenim prugama Zara (229,90 kn/30,55 eura)/Kardigan Unique 21, Asos (24,02 eura - akcijska cijena)