Novi cool lookovi

Modna renesansa Brada Pitta

03. kolovoz 2022.

Fotografija: Profimedia 

Gloria Glam

S 58 godina predstavio nam se u sasvim drugačijem modnom raspoloženju, a sa stylingom se promijenio i njegov cjelokupni nastup.

Zaboravite na odijelo, košulju, kravatu... Brad Pitt je napravio pravi modni zaokret i odbacio strogi, poslovni look. Na premijerama novog filma "The Bullet Train", kojim kritičari nisu baš oduševljeni, slavni je glumac odvažno nosio boje, lagane materijale poput lana pa čak i suknju. Od Pariza preko Berlina i Londona, demonstrirao je svoj novi, vrlo casual stil, a za njega je odgovoran Haans Nicholas Mott, nezavisni dizajner koji radi u New Yorku, a koji je poznat  kao jedan od predstavnika slow fashiona te radi s laganim, prozračnim materijalima, koristi nježne boje, igra se s kontrastnim šavovima te su svi odjevni predmeti su uniseks. Mott se izrazito ponosi svojih procesom dizajniranja koji je vrlo rigorozan, ali i osoban a sve kako bi osmislio odjeću koju su zapravo zamislili njegovi klijenti i u kojoj će se oni osjećati ugodno. I u tom smislu on obožava raditi s Pittom jer "ima jasnu viziju kako se želi predstaviti, a njegov smisao za boje, kroj, teksturu i uzorak je vrlo promišljen i zaista poseban". 

Pitt u svojim pomalo otkačenim, ali svakako opuštenim lookovima i sam djeluje drugačije, kao da je u potpunosti bezbrižan pa je na crvenom tepihu postao glavni zabavljač. Nešto sasvim neviđeno i drugačije od Brada Pitta u strogom odijelu koji vrlo ozbiljno i staloženo pozira okupljenim fotografima.

image

U Berlinu na photocallu i u Parizu 

Naravno, najviše pozornosti privukao je kada je na premijeru filma u Berlinu stigao u smeđoj lanenoj suknji i sakou. S obzirom na to da se suknje smatraju komadom rezerviranim za žene, svi su tih dana pisali o Pittu - na što je glumac svakako i računao.  

image

Premijera filma u Berlinu privukla je najviše pozornosti zbog suknje koju je nosio, kako je rekao, "zbog povjetarca" 
Fotografija: Shutterstock Editorial/Profimedia 

Jedan od posljednjih lookova u kojima je Brad privukao pozornost je svjetlozeleno laneno odijelo koje je nosio u kombinaciji s plavom majicom, a sve je začinio sa žutim adidas x Gucci Gazelle tenisicama koje se zapravo slažu sa žutim šavovima na odijelu. 

image

U Los Angelesu 

Možda nije svima najzgodniji u komadima koje trenutačno nosi, ali svakako je potvrdio da je s razlogom već desetljećima jedna od najvećih holivudskih zvijezda i da jako dobro zna kako da - uz glumu i projekte koje bira - zadrži tu poziciju i svojim obožavateljima i nakon toliko godina ponudi neko novo, neviđeno lice. 

image

U Londonu na premijeri i ranije na photocallu