Na listi želja

Mokasinke sa stavom koje želimo nositi kroz cijeli dan

08. veljača 2021.
Fotografije: Profimedia

Želimo puno toga iz nove kolekcije brenda Ganni, a posebno mokasinke kojima je suđen status ‘it‘ komada.

Na listi svih fashionistica i obožavateljica skandinavskog stila neupitno se nalazi barem jedan komad iz ponude kuće Ganni. Mladenački, a opet klasični dizajn, Ganni svakom novom kolekcijom donosi uzbudljive modne komade od kojih se uvijek barem jedan izdvoji kao trendi komad koji obilježi sezonu.

Posljednji od njih bio je oversized kardigan s velikim ovratnikom, a sljedeći će biti mokasinke s debelim potplatom koje smo uočili u novoj kolekciji.

"U ovom trenutku sve je iznimno monotono", komentirala je dizajnerica Ditte Reffstrup nakon što je digitalno predstavila novu kolekciju. Zaista, u vrijeme pandemije koja je i na modu uvelike utjecala, efektna, razigrana i cool moda podiže nam raspoloženje i hrani potrebu za isticanjem u većini jednoličnih trendova. 

Mokasinke kao modni klasik u režiji skandinavskog brenda sasvim su posebne u svom i dalje klasičnom obliku. Nastavlja se tako i dominacija chunky obuće koja je sveprisutna na modnoj sceni. Traperice bubble kroja, jarke boje i komadi inspirirani Madonninom garderobom iz Blond Ambition ere provlače se kao light motivi kolekcije koja potiče na pokret i radost. Iz udobnosti vlastitog prostora zato želimo izaći - noseći Ganni mokasinke.