Lunarove Skechersice

Na drugom Drip Dayju u Zagrebu Lunar je predstavio jako cool tenisice

07. lipanj 2023.

Fotografije: Press 

Zagreb se ponovno pridružio cijelom nizu europskih gradova koji slave sneakers kulturu na događanjima kojima su u prvom planu tenisice!

Održan je drugi Zagreb Drip Day festival tenisica i ulične mode na kojem su posebno zasjale Skechers tenisice u umjetničkom izdanju. Za to se pobrinuo Slaven Kosanović Lunar, jedno od najpoznatijih lica domaće street art scene, koji je uživo oslikavao Skechers tenisice svojim prepoznatljivim motivima na radionici LIVE ART with LUNAR.

Time se Lunar pridružio nizu umjetnika diljem svijeta kao što su mađarski dizajner i vizualni umjetnik Mikloss Kiss, cijenjeni britanski muralist James Goldcrown s adresom u Los Angelesu i ikona pop kulture, američka reperica Doja Cat koji su kreativno surađivali sa Skechersom.

Inače, brend je ove godine predstavio Skechers Hands Free Slip-ins® tenisice, uz koje je ostvarena suradnja sa Snoop Doggom, što je predstavljeno tijekom Super Bowla. Ove tenisice jedinstvene su po tome što u njih noga samo klizne i nema potrebe za dodatnim saginjanjem ili pomoći ruku. Osim jednostavnosti obuvanja bez ruku, ekskluzivni jastučić Heel Pillow™ i Air-Cooled Memory Foam® uložak jamče udobnost pa tenisica drži stopalo sigurnim pri svakoj aktivnosti. 

Povodom toga lansirana je i kampanja pod nazivom "All Walks of Life – Snoop Style" koja pruža uvid u dinamični svijet Snoop Dogga prepunog akcije - od vožnje biciklom, preko koncertnog nastupa do odmora u Ovalnom uredu Bijele kuće i sve to dok na svojim stopalima ima Skechers Hands Free Slip-ins® tenisice. 

image

Lunarove tenisice