3D modeli

Na Instagramu možete ‘dovršiti‘ novu XD kampanju

05. studeni 2022.

Vizuali: Deni Horvatić
Model i make-up: Luna Hamer

Kampanja je vizualno predstavljena slikama na kojima su fragmentirani 3D modeli i dijelovi stvarnih prostora, vrsta snapshota u novom mediju.

Kreativnost i odvažnost susreću se još jednom u novoj kolekciji dizajnerice Ksenije Vrbanić. Dizajnerica je predstavila novu kolekciju za jesen/zimu kroz fotografije koje nude djelomične, selektivne i nedovršene informacije. Aktualna XD kolekcija je o oblikovanju i stvaranju slobodnih oblika od luksuznih materijala te spajanju funkcionalnosti i ljepote u modernoj ready-to-wear kolekciji. Oštre i izlomljene linije siluete, asimetrične duljine, kontrasti pripijenih i lepršavih tkanine koje obavijaju tijelo donose novi pokret vašoj odjeći i transportiraju vas u XD stav za novu sezonu.

"Interes mi je u onome što ostaje, onome čega se sjećamo nakon što se probudimo iz snova, što pamtimo, a što zaboravimo. Te koliko to što pamtimo jest uistinu detaljno i precizno i kako se posljedično prilagođava kontekstu", rekao je Deni Horvatić koji stoji iza vizuala.

Inovativan dizajn, suvremene tehnologije izrade i održiva i ekološki prihvatljiva proizvodnja i reciklirane tkanine dio su identiteta brenda Xenia Design. Nova kolekcija dostupna je online na xd-store.com ili u XD prodajnim mjestima u Zagrebu, Čakovcu, Dubrovniku i Opatiji. No osim toga, možete stvoriti, snimiti i dovršiti novu XD kampanju - na njihovom Instagram profilu se nalazi filter iz nove jesen/zima kolekcije. 

image