STIŽE U SVIBNJU

Na listi želja: Izdvojili smo 10 najboljih lookova iz nadolazeće H&M x Mugler kolekcije

12. travanj 2023.
Dorotea Paponja

Od traperica "prošaranih" crnim krojnim dijelovima do mrežastih korzeta i "cut-out" haljina, neki od najpoželjnijih dizajna kuće Mugler po pristupačnim će cijenama biti dostupni u odabranim H&M trgovinama i online od 11. svibnja. Mi smo izdvojili svoje favorite.

Sve dužoj listi luksuznih brendova koje su surađivale sa švedskim high street gigantom H&M-om ove se sezone pridružuje i francuska modna kuća Mugler. Legendarni osnivač kuće Thierry Mugler napustio nas je u siječnju prošle godine, no njegova prepoznatljiva ženstvena i pomalo mračna estetika i dalje živi u kreacijama njegovog nasljednika, Caseyja Cadwalladera.

“Ova kolekcija označava prekretnicu za kuću Mugler i priliku da slavimo svoju povijest i komade za koje smo i danas vezani. Suradnja uključuje mnoge prepoznatljive značajke kuće, od kombinezona i haljina uz tijelo do prilagođenih odjevnih predmeta, trapera i odvažnog, prekrasnog nakita i dodataka", rekao je Cadwallader o limitiranoj kolekciji za H&M, čiji je dugoočekivani lookbook objavljen ovog tjedna.

“Casey i tim Muglera bili su nevjerojatno velikodušni dajući nam toliko klasičnih i kultnih komada kuće koje će kupci prepoznati s modniih pista i crvenih tepiha. Kolekcija utjelovljuje H&M-ovu ideologiju dijeljenja mode i demokratizacije dizajna” istaknula je H&M-va kreativna savjetnica Ann-Sofie Johansson.

Kolekcija uključuje niz statement muških i ženskih komada, koji su u lookbooku predstavljeni na istaknutim modelima poput legendarne Jerry Hall i Anne Ewers. Od traperica "prošaranih" crnim krojnim dijelovima do mrežastih korzeta i "cut-out" haljina, neki od najpoželjnijih dizajna kuće Mugler po pristupačnim će cijenama biti dostupni u odabranim H&M trgovinama i online od 11. svibnja. Mi smo izdvojili svoje favorite.

------------------------------------------------------