Moda kao igra

Na listi želja: luksuzno i neodoljivo izdanje puffer jakne

08. listopad 2020.
Fotografije: Moncler/Tyler Mitchell
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Kada je moda razigrana i ne ograničava se pravilima, nastaju zabavne kreacije poput pufastih komada iz kolekcije Moncler Genius + 1 JW Anderson.

Ružičastu puffer jaknu koja izgleda poput balona od žvakaće gume ne možete ne zapaziti ili ne prokomentirati. Riječ je o modelu nastalom u suradnji JW Andersona i Monclera, u sklopu Genius Projecta - ova jakna samo je dio kolekcije koja nas je odmah oraspoložila. 

Fotograf Tyler Mitchell fotografirao je kolekciju punu boja krajem ljeta na engleskom imanju. JW Anderson jedan je od dizajnera koji sudjeluje u Monclerovom Genius projektu, u kojem svaki od dizajnera daje vlastito viđenje klasične Monclerove puffer jakne. Za modele iz ove kolekcije, Anderson se poslužio arhivom pa je stare favorite donio u novom izdanju - kreacije su inspirirane Riviera šeširom iz 2015., dok su kratke hlače inspirirane kolekcijom iz godine ranije. Tako se u ovoj kampanji objavljenoj kako bi se proslavilo lansiranje nove kolekcije u trgovine i na web nalazi puno puf komada, šiljaka i prošivenih detalja koji čine slatku i neodoljivo udobnu modnu priču. Ružičasta jakna jedna je od kreacija koje smo poželjeli, a ako je želite, kolekcija je dostupna za kupovinu.

image
Moncler Genius + 1 JW Anderson jakna; Net-a-Porter (12,860 kn)
--- 

Anderson se poigrao s pojmom muške i ženske mode i stvorio kolekciju koja nudi modernu viziju uniseks odjeće. Inače, od planiranih osam, ovo je treća po redu Monclerova suradnja i treće izdanje njegove pufer jakne. Kreatori koji su predstavili svoj dizajn, također upečatljiv i zanimljiv, su Craig Green, Simone Rocha i Richard Quinn.

Ne propustite novi broj magazina u prodaji