GG izbor

Na listi želja: XXL torbe za plažu

10. srpanj 2020.
Fotografije: Promo

Ovogodišnji izbor torbi za plažu donosi voljene klasike od slame, platna, a dizajnom pomiču granice dimenzije.

Velik je popis stvari koje nosimo na plažu, pa želimo da je i torba odgovarajuće veličine. Trend XXL torbi vlada kada je riječ o modelima za dnevne prilike, pa ništa drugačije nije ni kada su oni za plažu u pitanju. Glavna razlika je u materijalima od kojih su izrađene, iako neke od modela za plažu bez problema možete nositi i u dnevnim prilikama. S jedne strane velike i ponekad nezgrapne, no s druge strane jako chic i praktične jer u njih zaista stane sve potrebno.

Važno je da je materijal čvrst i kvalitetan, bez obzira na to je li rađena od platna, slame ili pruća i da su ručke dovoljno čvrste i velike, kako bi se lakše nosile na ramenu ili u ruci. XXL primjerak ove godine ima naša kreativka Igrajna Vargek - Iggy torba dolazi s geometrijskim uzorkom i s točkicama i ispunjava uvjet veličine.

Cool primjerak s pretincima za organizaciju i neutralnog izgleda ima i brend LuniLou.

Uz domaći dizajn, istražili smo i ponudu torbi za plažu u dizajnerskoj i high street ponudi. Prepoznatljivi model od slame u XXL verziji ima francuski Jacquemus, poznat po ljetnoj kolekciji, u stilu cekera svoje adute ima i Dolce&Gabbana i Loewe, dok Isabel Marant nudi šarene modele od platna. U high street ponudi izdvaja se Mango, Reserved i Zara koja slijedi trend tie-dye uzorka pa je modele od platna obojala ovim uzorkom. 

image
Torba od recikliranog poliestera Reserved (99,90 kn)/
torba na prugice Isabel Marant (133 eura)/
torba tie-dye uzorka Zara (199,90 kn)
image
Torba od prirodnih materijala Mango (129 kn)/
torba od slame Jacquemus (404 funti)/
torba s natpisom Dolce&Gabbana (995 eura)/
torba s dugim ručkama Loewe (450 era)/
torba s šarenim detaljima Aranaz (155 eura)
image
Torba s prugastim ručkama Loro Piana (1500 eura)/
bazična torba Saint Laurent (833 eura)/
torba s ljetnim printom Prada (735 eura)