gg izbor

Na listu želja dodajemo Burberry Pocket torbu

22. ožujak 2021.
Fotografije: Promo

Česti motiv na Instagram profilima influencerica, praktična, chic i baš poželjna, Burberry torba naša je ‘slaba (modna) točka‘.

Baloneri i prepoznatljivi karirani uzorak prve su asocijacije kada je londonska modna kuća Burberry u pitanju, no niti baloner niti karirani motiv nisu nam ukrali pažnju koliko jedna torba iz ponude tradicionalnog brenda. Otkako je sjeo na mjesto kreativnog direktora modne kuće, Riccardo Tisci, koji je ranije radio u Givenchyju, Burberryju je dao urbanu, cool i jako stylish dozu koju vole sve generacije jer savršeno balansira između klasike i novih trendova.

Konkretno, obožavamo torbu koja kombinira platno i kožu, dolazi u više kombinacija boja i uzoraka te u nekoliko veličina. Burberry Pocket Bag idealna je za proljetno i ljetno vrijeme, donosi dašak ljeta upravo zbog korištenog platna u izradi. Utjecaj je to korijena dizajnera koji potječe iz Italije i ne poznaje isključivo maglovito i kišno britansko vrijeme. S nešto drugačijim logom i potpuno rađena od kože svijetle boje predstavljen je isti model u kolekciji za proljeće 2021., a vidimo ga u chic kombinacijama s tamnim traperom, kako je pokazao Tisci na pisti, ali pristaje i uz potpuno crni outfit za minimalističku estetiku ili pak uz haljinu cvjetnog uzorka. Ono što želimo ukazati - pristaje uz gotovo svaki look, praktična je i upečatljiva, a istaknuti logo neće smetati niti protivnicima logomanije jer se uklopio baš suptilno, i došao na našu listu želja. 

image
U kolekciji za proljeće/ljeto 2021. (Foto: Imaxtree)/
medium kožna torba Burberry Pocket (1,690 funti)/
mini Burberry Pocket torba od platna i kože (890 funti)