Sports Goods

Najiščekivanija suradnja godine stigla je u Maria Store

25. siječanj 2023.

Fotografije: Promo

Gloria Glam

Balenciaga i Adidas su izazvali ogromni hype zajedničkom kolekcijom, a s obzirom da je kolekcija preko web shopa već gotovo cijela rasprodana, raduje nas što je možemo isprobati u Zagrebu i Dubrovniku.

Na reviji Resort 2023., smještenoj na njujorškoj burzi, Balenciaga je predstavila hit kolaboraciju s kultnim sportskim divom Adidasom, brendom koji ima božanski status u svijetu sportsweara, baš kao i luksuzni sportski komadi koje obožava stvarati kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalia. 

Mega suradnja tako je od samog početka najavljivana kao jedna od onih koja izaziva najviše uzbuđenja među obožavateljima brenda, a sada je napokon dostupna i nama. Ikonički komadi iz repertoara oba brenda ukrašeni su s izmiksanim logotipom Adidasa ispod kojeg - prepoznatljivim slovima - piše Balenciaga. Popularne Balenciagine tenisice dobile su Adidasove tri crte, a većina komada je uniseks, što znači da je na police Maria trgovina u Zagrebu i Dubrovniku uz žensku stigla i muška kolekcija.

image

Komadi iz Balenciaga x Adidas kolekcije

Ova proljetna capsule kolekcija, osim kroz službeni webshop Balenciage, u globalnu distribuciju kreće putem pomno odabranih svjetskih butika i concept storeova, a među njima se nalazi i Maria Store. Brojni komadi su na webshopu već rasprodani,  pa vjerujemo da se niti na policama ovog multibrand storea neće dugo zadržati. Požurite ih isprobati uživo!

image

Fotografija: Profimedia