Vaše fashion ljeto

Najveći shopping vodič sezone uz 100 chic komada

25. lipanj 2021.
Fotografije: IMAXtree

Inspirirajte se uzbudljivim trendovima te osviješteno i sa stilom iskoračite na osunčane gradske ili morske piste - uz novi broj Gloria Glam magazina koji dolazi s kvalitetnom maskom za lice na dar, stylish ljeto može početi!

Dizajneri tvrde da su duge, voluminozne, lepršave haljine idealne saveznice vrućih ljetnih dana i apsolutno se slažemo s njima! Bez obzira je li vaš stil minimalan ili opozitan, ovogodišnja ponuda trendi modnih komada nudi za svakoga ponešto. A osim haljina koje postaju našom svakodnevnom uniformom, vrući ljetni trend koji je dominirao modnim pistama, a koji smo već prigrlili i uključili u garderobu se odnosi na crop topove. Oni suptilno pokazuju kožu i nose se najčešće na hlačice visokog struka - no strogih pravila nema, neopterećeno ljeto slobode briše stara modna pravila. 

Osvrnuli smo se i na nostalgični trend 2021. godine, sedamdesete koje su se vratile u punom sjaju. Glavna obilježja stila iz ove slobodne ere prošlog stoljeća itekako su poželjna ovog ljeta, pa smo izabrali favorite za modni look inspiriran ovim desetljećem. Za stylish igre na plaži donosimo pregled 'it' modela kupaćih kostima koji su marširali modnim pistama, kao i torbe koje će zavidnim oblicima privući sve poglede.

Veliki pregled modnih trendova i izbor vrućih komada za ljeto pronađite u novom broju Gloria Glam magazina uz koji na poklon dolazi maska za lice inovativne formule La PIEL LAB.