Karat Jewelry

Nakit za Femme Fatal: novi, moćni komadi iz ljetne kolekcije

08. srpanj 2020.
Fotografije: Karat Jewelry
Gloria Glam

Moćan nakit sa stavom posvećen je modernoj Femme Fatal u novoj kolekciji domaćeg brenda Karat Jewelry.

Nova kolekcija prikazuje modernu Femme Fatale, koju je za brend Karat Jewelry utjelovila voditeljica Ivana Mišerić. U novoj dizajnerskoj kolekciji dolazi moćan nakit sa stavom, vječni klasici koji su must have trend za 2020. godinu: statement ogrlice, naušnice ringovi u čak 15 različitih veličina te narukvice. 

Riječ je o ručno rađenom nakitu od srebra, finoće 925, koji se savršeno slaže uz sve modne kombinacije: odlično izgleda uz poslovno odijelo, jednostavne traperice i t-shirt, ali i na plaži. 

''Moderna Femme Fatale je žena sretna u svojoj koži, jednostavna, sigurna, okićena. Može sa svima, ali ne treba nikoga. Voli druge, ali ponosno drži do sebe. Noseći pridjev kolekcije je 'fatalno', htjeli smo time oslikati/oživjeti magičnu privlačnost žene koja zrači neodoljivo sigurnom energijom kad se okiti", ', ističe dizajnerica nakita Rene Krasnić Velicki te otkriva kako je nastalo ime kolekcije. 

"Dogodio se moment na snimanju. Sređivali smo Ivanu u stylish ljetni outfit koji svi imamo doma: oversize bijela košulja, remen, šešir… i za kraj stavljamo nakit. Trenutak u kojem smo stavili nakit je cijeloj ekipi oduzeo dah i tada je nastalo ime kolekcije, jer smo pred sobom imali preobražaj predivne žene u najzavodljiviju verziju sebe, fatalni prizor koji jednom vidiš i nikad ne zaboravljaš.'' 

Rene nam otkriva kako je njezin najdraži styling iz kolekcije kombinacija obiju ogrlica: Chunky Chain i Game ON te s njima Chuny Chain narukvica, a sve se može kombinirati i s ringovima. U novoj kolekciji predstavljeni su i ringovi Wanderlust Thick debljeg profila, a oni će se idealno slagati uz pečatnjake iz prošle kolekcije, prstenje iz NOW kolekcije ili bilo kakvo vaše omiljeno prstenje. 

Kolekcija je dostupna na web shopu Karat Jewelry a brend možete pratiti i na Instagramu