Nove postavke luksuza

Napokon je stigao Pradin ‘it‘ tank top, i to po kakvoj cijeni

16. kolovoz 2022.

Fotografije: IMAXtree

Ostaje li ljepota u jednostavnosti, čak i kada je riječ o potkošulji s cijenom od gotovo 700 eura?

Jedan sasvim jednostavni, bazični modni komad viđen je proljetos u posljednjoj kolekciji luksuzne kuće Prada. Na pisti ga je nosila manekenka Kaia Gerber i već tada se ispostavilo kako je riječ o sljedećem ‘it‘ komadu - pamučna bijela potkošulja s logom kuće Prada potvrdila je kako se luksuzne kuće uzdaju u Athleisure trend i govore nam da pažnju trebamo posvetiti kvalitetnim osnovama garderobe. 

Bijeli Pradin tank top koji su posljednjih mjeseci nosile slavne trendseterice ovih je dana napokon stigao u web shop talijanske kuće, no po kojoj cijeni?

image

U kolekciji za 2022./2023.

Ako ste ga planirali uloviti i nositi ispod košulje ili kožne jakne, uz poslovne hlače ili trenirku, za njega ćete izdvojiti čak 690 eura. Nećemo se zavaravati, i dalje je riječ o pamučnoj potkošulji koja izgledom ili materijalom ne opravdava ovako paprenu cijenu, osim što se na prednjem dijelu nalazi metalni logo talijanske modne kuće. Basnoslovna cijena, zapravo ništa neobično u industriji mode, i Balenciaga recimo, trenutno (opet) šokira prodajom torbe koja izgleda poput vreće za smeće (po cijeni od oko 12 tisuća kuna), pa i Prada zna da na tank top može zalijepiti price tag s iznosom od 5200 kuna. U Pradinom slučaju pak, ne radi se o suludom pokušaju šokiranja javnosti. Na zasićenom copy-paste tržištu, Prada ostaje pojam luksuza i kada je riječ o običnoj potkošulji - cilj mode svakako je izazvati reakciju, a znajući da ova dolazi po cijeni od 690 eura, kada se pojavi u prostoriji, više se na nju neće gledati kao na obični tank top, koliko god ga smatrali precijenjenim. 

image

Na web stranici Prade top dolazi po cijeni od 690 eura