Talijanska estetika

Naravno, Brad Pitt izgleda sjajno u Brioni komadima

08. travanj 2021.
Fotografije: Promo/ Brioni
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Brad Pitt udružio se s luksuznom talijanskom modnom kućom Brioni i predstavio capsule kolekciju ‘BP Signature‘, rafiniranog stila prema kojemu naginje i sam glumac.

Od aktualnih modnih novosti izdvajamo idiličnu, intimnu i effortless kolekciju koja nosi potpis holivudskog glumca Brada Pitta. Kolekcija od sedam ready-to-wear komada sadrži odijela u boji grafita, sportske jakne i polo majice od kašmira, komade koje i sam glumac preferira nositi. Nonšalantno je Brad pozirao fotografu Mikaelu Janssonu u poznatom holivudskom hotelu Chateau Marmont za svoju prvu dizajnersku kolekciju koja nosi retro šarm i luksuznu eleganciju te je posvećena talijanskom gradu Rimu.

--- 

"Osobno nemam ništa protiv starenja, s godinama dolazi mudrost i već sam jednom rekao - mudrost ću uvijek izabrati prije od mladosti", rekao je jednom prilikom Brad, čiji je stil također s godinama prošao kroz različite faze, sve do danas, pa je suradnja s modnom kućom idealno zaokružila njegovu modnu transformaciju. Talijanska kuća Brioni osnovana je još 1945. i od tada nameće standard za profinjenu mušku modu - ostavljamo vam vizuale koji sami pričaju njihovu filmsku modnu priču.