Predmet žudnje

Ne postoji senzualnija torba od one iz Loewe kolekcije

20. rujan 2022.

Fotografije: Promo

Španjolska modna kuća uspjela je učiniti torbu objektom požude i senzualnosti... Nakon ovog videa sve će vam biti jasno.

Mekana i potpuno neodoljiva je nova Loewe Puffer Goya torba koja dolazi u pet nijansi i vjerujemo da pod prstima neodoljiva mekana koža pruža izniman osjećaj ugode i luksuza. Loewe ovim modelom, osim funkcionalne uloge koju ova torba ispunjava, kao i one dekorativne, pruža i taktilni osjećaj. Ispunjena je mekanim guščjim perjem, a krasi je i zlatni lanac koji se može skinuti te logo kuće koji se nalazi s prednje strane torbe.

Mekane i prošivene torbice izdvojile su se kao mikrotrend sezone koji će biti teško izbjeći, osobito jer se savršeno uklapaju u atmosferu jesenskog ili zimskog dana. I ostale modne kuće predstavile su prošivene torbe koje kombiniraju materijale i ispunu, ne bi li postigle dojam mekanog jastuka na koji želimo nasloniti glavu i zaspati, no Loewe se među konkurencijom izdvojio kao naš favorit. Puffer Goya model dostupan je za kupovinu po cijeni od 2500 eura. 

image

Loewe prošivena torba dolazi po cijeni od 2500 eura