Cherry Dear

Neodoljiva linija nakita s biserima u fokusu

16. lipanj 2022.

Fotografije: Denis Butorac 
Make-up: Petra Sever
Model Vito Arbanas @N Model Management

Gloria Glam

Biseri i stakleni kristali u fokusu su nove kolekcije domaćeg brenda Cherry Dear u kojoj se dizajnerica poigrala i s tehnikom nizanja, odnosno čvoranja.

Iz same tehnike je proizašao i naziv kampanje "One by One" jer je za izradu komada nakita potrebna preciznost i prije svega - strpljenje. Tehnika nizanja se može prenijeti i na situacije gdje mnogo toga želimo napraviti odjednom.To nerijetko završi kaosom i površno obavljenim poslom. Ako radimo jedno po jedno, fokus je bolji, time je temelj čvršći i rezultat je kvalitetniji", objašanjava Ema Krot Turudić, vlasnica brenda Cherry Dear.

Kolekcija se sastoji od dužih i kraćih ogrlica, narukvica i naušnica. Korišteni materijali osim srebra su biseri i stakleni kristali, te valjano zlato koje se sastoji od tankog sloja zlata koji je mehanički vezan s obje strane osnovnog metala (mesinga) i iznosi najmanje pet posto ukupne težine metala. Time je mnogo otpornije od pozlate i traje čak 10 do 30 godina.

"Vjerujem da će žene kao i do sad pronaći nešto za sebe, no često ponavljam kako volim vidjeti svoj nakit na muškoj publici. Odabirom modela se tiho ali direktno obraćam potencijalnim muškim klijetima. Upravo zato sam odabrala muškarca kao modela", komentira za kraj Ema.