S tjedna mode

Ni jedna ni dvije - nose se tri torbice odjednom

10. rujan 2021.
Fotografije: IMAXtree
Gloria Glam

Od bucket torbi preko onih koje nosimo oko pojasa pa sve do minijaturnih modela - torbice s revije Ulle Johnson u potpunosti su nas osvojile.

Revija brenda Ulla Johnson bila je smještena u Botaničkom vrtu Brooklyn i to s razlogom - u kolekciji za proljeće/ljeto 2022. prevladavaju "prirodne" boje, ali i nenaglašeni, svježi beauty lookovi. Ipak, najviše pozornosti privukli su modni dodaci. Ako ste od onih kojima jedna torbica nije dovoljna pa stalno nose dvije - jednu za estetiku, a drugu za sve ono što vam treba - onda će vam se svidjeti ovaj trend jer Ulla predlaže istovremeno nošenje čak tri torbice.

Male torbice oko pojasa, mikro torbice u koje vjerojatno stane samo ruž i elegantne torbice za naočale bili su glavni modni dodaci na pisti. Ulla je predstavila veće modele poput oversized bucket torbi ili pak crossbody modela, ali nama je među najdražima Lotus - skulpturalni komad inspiriran radom umjetnice Ursule Morley-Price. 

"Ovosezonske torbe su i praktične i ukrasne", poručila je Johnson koja je kroz cijelu kolekciju, pa tako i kroz nove modele torbica, željela poslati poruku da je vrijeme da ponovno budemo slobodni, sigurni i zaigrani.