Nikada ne razočara

Nije se teško zaljubiti u idiličnu reviju održanu u polju žita nedaleko Pariza

17. srpanj 2020.
Fotografije: Getty Images

Godinu dana nakon što je oduševio svojom revijom u polju lavande povodom desete godišnjice brenda, Simon Porte Jacquemus ponovno oduzima dah odabirom scenografije – ali ovog puta polja žita.

Unatoč pandemiji, dizajner Simon Porte Jacquemus predstavio je svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2021, naziva "L'Amour" i to u polju pšenice nedaleko Pariza.

U kolekciji su predstavljeni muški i ženski komadi, a izbjegnute su jarke boje, poput fuksije i narančaste, koje su vladale prošlom sezonom. Ovog puta naglasak je stavljen na neutralne nijanse - crnu, bijelu, kaki i boju pijeska, te s dodatkom nebesko plave.

Nedostajali su oversized šeširi, ali su zato prepoznatljive, većinom minijaturne torbe i dalje prisutne, uz dodatak korpica.

U kolekciji ne nedostaje crop topova, bluza s puf rukavima i komada s perlicama – poput mini haljine i suknje, a neizbježni će i dalje biti „radnički” krojevi koje je s kombinezona preselio na košulje, blejzere i suknje.

Modna pista koja se protezala kroz zlatno polje ponovno je izgledala magično, a u reviji je uživalo tek oko stotinjak gostiju.