Make Changes

Nika, Nina i Jelena obožavaju LC x gg tunike, a nose ih svaka u svom stilu

30. rujan 2020.
Fotografije: Privatni album
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Uz naše hit LC x gg trenirke, trendi izbor su i neodoljive tunike koje već kombiniraju naše GG djevojke.

Bijela ili narančasta? Ružičasta? Ne možemo se odlučiti koja boja LC x gg Make Changes tunika nam je draža. Svoju su omiljenu boju zato odabrale poznate dame koje ih sjajno kombiniraju kao dio svakodnevnog looka. 

Nježnu nijansu ružičaste odabrala je pjevačica Nika Turković, osunčanom tenu Nine Badrić idealno pristaje narančasta, a za pročišćenu bijelu nijansu odlučila se Jelena Veljača, koja je svoju tuniku prošetala Plitvičkim jezerima. Tunike izrađene od organskog pamuka čine idealni spoj udobnog i chic, a kako su nam pokazale cure, nude nekoliko opcija za stiliziranje. Uz hlače, traperice ili tajice ili pak u funkciji mini haljine, u svakom slučaju će izgledati neodoljivo bez obzira na to spremate li se na izlet u prirodu ili šetnju gradskim ulicama. 

Na LuLu Couture web shopu pronađite svoju omiljenu nijansu tunike - one narančaste su rasprodane, a na zalihama se nalaze modeli u bijeloj, crnoj, ružičastoj i žutoj boji. Koju birate za svoje modne igre? Pratite nas na našem Instagramu jer vas krajem tjedna očekuje iznenađenje!