SB Dunk i P-6000

Nike i Off-White: Prve fotografije novog modela inspiriranog sportskim tenisicama

12. svibanj 2020.
Fotografije: Hanzuying
Gloria Glam

Vrlo uspješna suradnja brenda Nike i jednog od najutjecajnijih dizajnera Virgila Abloha se nastavlja pa nas i ovog ljeta očekuju nove tenisice s potpisom kreativnog direktora kuće Off-White.

Napokon je predstavljen još jedan model: Off-White™ x Nike Air Rubber Dunk “University Blue” bit će tenisice koje bi u novoj sezoni mogle izazvati pravu pomamu. Radi se o nastavku suradnje poznatog sportskog brenda i dizajnera Virgila Aloha, a čini se kako se radi o povezivanju elemenata modela Nike SB Dunk s vizualnim karakteristikama Nike P-6000.

Hibridni model ima naglašene metalik detalje, s plavim obrubima te nekoliko narančastih elemenata, NIKE OFF napis na jeziku te Nike Air logo sa stražnje strane tenisice. Gumeni potplat s plavim detaljem dodaje na zanimljivosti, dok je s unutranje strane tenisica ispisan tekst. Model se očekuje nekad u ljeto, a spominje se cijena od 180 američkih dolara.

Uspješna suradnja Virgila Aloha i Nikea nastavlja se od 2017. godine kada je kolekcije "The Ten" bila najvažnija linija tenisica o kojoj se pričalo, a koju su nosili A$AP Rocky, Drake, Kim Jones, pa čak i Naomi Campbell.