DRESS TO IMPRESS

Nikolina Lacković donosi nam prijedloge za doček Nove sa stilom

21. prosinac 2023.

Fotografija: Profimedia 

Glavna tema ovih dana je - što za Novu i pritom ne mislimo na lokaciju, već na outfit s kojim ćemo sa stilom ispratiti 2023. i dočekati 2024. godinu.

Ako se pitate koja je haljina, uz vjenčanu haljinu, jedna od najvažnijih u životu svake žene, onda odgovor leži upravo ovdje. Naime, radi se o novogodišnjoj haljini koja je ujedno i glavna tema ovih dana, a svi su u potrazi za onom „pravom“, te kako upravo ove godine naći najoriginalniju, najsjajniju ili pak najotkačeniju. 

Svi želimo biti lijepo odjeveni, ali kako to postići a da se pritom ne ponavljamo iz godine u godinu? Važno je dati mašti na volju kako bi postigli jedinstveni look s kojim ćemo biti zadovoljni. Nitko ne smije opozvati naš novogodišnji outfit. Najbitnije je da se mi dobro osjećamo i provedemo još jednu nezaboravnu i veselu proslavu i najljepši kročimo u Novu godinu.

image

Rita Ora u kampanji za Pepe Jeans London 
Fotografija: Profimedia 

Prilikom odabira pokušala sam pogoditi svačiji ukus i na taj način omogućiti svakoj osobi da se pronađe u jednoj od haljina ili drugih novogodišnjih outfita. Ako nekada i imate nedoumice da li ste za određenu večeru, event ili priliku overdressed, u ovo doba godine to svakako nije tema. U novogodišnjoj noći dozvoljeno je pretjerivanje, sjaj, šljokice na šljokice pa još malo istih, te puno nakita, ali isto tako i jako naglašen make-up.

image

Haljina s detaljem tratinčica & Other Stories/ Zlatna šljokičasta torba & Other Stories/ Košulja Saint Laurent/ Mini haljina s detaljem ruža Magda Butrym/ Crna haljina sa šljokičastim topom Roland Mouret/ Mini crna haljina Coperni/ Crna haljina s izrezima Balenciaga 

Naravno da pored blještavila možete izabrati i jednostavnije kombinacije koje onda upotpunite s nakitom i torbicom, te precool cipelama ili sandalama. Možete se poigrati i s najlonkama ili svjetlucavim čarapama. Ove godine su IN crvene najlonke koje onda s obzirom na crvenu boju, bas i priliče novogodišnjem outfitu. Osobno sam uvijek za kombinacije bez najlonki, ali ove godine su kratke čarape i salonke trendi dodatak samom outfitu.

image

Naočale Celine/ Srebrna šljokičasta torbica Jimmy Choo/ Čizme Saint Laurent/ Crvena haljina s detaljem perja Safiyaa/ Crvena haljina s detaljem ruža Valentino/ Bijela haljina s mašnicama Rebecca Vallance

S obzirom na lokaciju i destinaciju gdje ćete dočekati Novu, na vama je da odlučite hoćete li izabrati klasičnu dugu haljinu ili ćete se odlučiti za mini model koji će istaknuti vašu figuru i noge.

image

Šljokičasta haljina s detaljem perja Oseree/ Zlatne naušnice s motivom srca Oscar de la Renta/ Ljubičasta haljina s resicama Rotate by Birger Christensen/ Srebrne naušnice u obliku srca, Jennifer Fisher/ Srebrna torbica Bottega Veneta/ Top i suknja Self Portrait 

Ako ste jedna od sretnica i 2024. dočekujete u toplim krajevima i na pješčanim plažama, svakako se odlučite za svilu i wet look u kosi, a sve dopunite nekim od dodataka u šljokicama ili sa sjajnim kamenčićima kao što je recimo mini torba Bon Bon, brenda Jimmy Choo. I zapamtite najbitnije se zabaviti i provesti ovu večer s ljudima koje volite, ali uz to biti naravno najljepši.

image

Svilena zelena haljina Vince/ Haljina s motivima gljiva Rodarte/ Nježno plava haljina Joseph/ Haljina tigrastog printa Zimmermann/ Torbica u zlatnoj i srebrnoj nijansi Bottega Veneta/ Prsten Kamyen/ Rajf Jennifer Behr/