Rosie Huntington-Whiteley

Njezinu kolekciju kaputa - OBOŽAVAMO!

15. studeni 2020.
Fotografije: Instagram 
Nikolina Krznar
Nikolina Krznar

Rosie Huntington-Whiteley pokazala je svoju kolekciju kaputa i jakni koja nas je odmah osvojila!

Kada tražimo inspiraciju za stylinge, jako često zalutamo na profil manekenke Rosie Huntington-Whiteley. Poznata je po kombiniranju elegantnih, minimalističkih komada s upečatljivim modnim dodacima, a najdraže boje su joj crna, bijela i bež. Savršeno za ove hladne dane pa smo provjerili kakvu kolekciju kaputa jedna od naših najdražih trendesetrica ima.

Poznato je da često nosi komade talijanskog brenda Bottega Veneta, a među omiljenima su joj i Totême te The Row i upravo je njihove komade predstavila kao ključne u objavi posvećenoj jesen/zima sezoni.

Iako vrlo minimalistički i bez mnogo boja, Rosie uspijeva privlačiti pozornost svojim kombinacijama jer uvijek nosi komade koji su na samom vrhuncu popularnosti. Tako je za ovu hladnu sezonu odabrala super-popularne chunky čizme brenda The Row, a nosi, naravno, torbice modne kuće Bottega Veneta. Ipak, najviše smo se fokusirali na njezine kapute i jakne: od klasičnog, dugačkog kaputa pa sve do prošivenog modela jakne i kratkog blejzera. Većina je iz kolekcije Stockholmskog brenda Totême. Pogledajte pet outfita koje želimo kopirati i komade koje Rosi obožava!

image
Totême kaput 560 eura 
image
Totême jakna 550 eura 
image
Bottega Veneta kaput, 3510 funti, Farfetch 
image
Totême kaput 750 funti, Net-a-Porter 
image
Totême blejzer u toj nijansi rasprodan, dostupan u crnoj verziji po cijeni od 723 funte, Farfetch