Spoj kultura

Nova Cloud&Co. kolekcija nas poziva na maštovitost i sanjarenja

01. prosinac 2021.

Fotografije: Senja Vild i Franjo Matković

Frizura: Ante Pažanin

Make-up: Petra Sever 

Kampanja za novu kolekciju brenda Cloud& Co., dizajnerice nakita Katarine Radnić Zmazek, donosi spoj različitih kultura, emocija i komada nakita koji jednako dobro funkcioniraju samostalno, u paru ili nanizani u istom maksimalističkom stilu.

Kako bi kraj godine bio ljepši, pobrinula se dizajnerica nakita Katarina Radnić Zmazek. U novoj kolekciji nakita za svoj brend Cloud&Co. predlaže maksimalizam u obliku nanizanog nakita koji spaja prepoznatljive elemente brenda uz neke novitete. Za novu kolekciju dizajnerica je pronašla inspiraciju u različitim kulturama, zemljama, također i u putovanjima svijetom, onome što nam je kroz posljednje dvije godine bilo uskraćeno. Indija i Španjolska neke su od zemalja čije su je kulture inspirirale u dizajnu, a u različitim izdanjima nove komade nakita je nosila Dalia Abdel Rahim, lice nove kampanje. 

Naušnice su ovoga puta noseći komad kolekcije i dizajnerica ih predlaže kao niz različitih modela koji se nose kao dio jednog looka. Kao i uvijek, Cloud&Co. poziva na maštovitost prilikom nošenja naušnica, ogrlica i narukvica, naglasak je na kreativnosti i individualnim kombinacijama koje se postižu spajanjem starih Cloud&Co. komada koje možda već posjedujete i noviteta iz kolekcije. 

Poludrago kamenje, srebro i srebro s pozlatom su materijali s kojima se Katarina spretno poigrala, a nebeska tijela i ovoga puta ostaju prepoznatljivi znak Cloud&Co. brenda. 

"Lančiće vidim kao dio noćne modne kombinacije, uz otvorena leđa ili dekolte, a naušnice su prigodne za dnevne i noćne kombinacije, baš kao i lanci koji su novost u ovoj kolekciji. Najčešće ih nosim nanizane, što više to bolje", govori Katarina u čijoj novoj priči maksimalizam zadržava profinjenost i ženstvenost. Nova kolekcija ekskluzivno je dostupna u Dubrovniku, a od sljedećeg tjedna i u Zagrebu te na online shopu.