Modne novosti

Nova H&M dizajnerska suradnja uskoro stiže na police

14. siječanj 2021.
Fotografije: Promo

Popularna high street kuća nastavlja svoju poznatu tradiciju suradnji s dizajnerskim imenima.

Nerijetko veliku pomamu izazovu suradnje H&M-a s poznatim imenima modne industrije. Zato se uvijek s nestrpljenjem očekuje sljedeće ime čiji će potpis stajati uz logo high street brenda, a H&M za početak ove godine javlja da se obožavatelji dizajnerice Simone Rocha imaju čemu veseliti.

Simone Rocha x H&M uključivat će Rochin potpis na ženskoj, muškoj i dječjoj kolekciji i to je ujedno prvi put da nudi kolekciju za cijelu obitelj. Svaka kategorija sadržavat će potpuni look; odjeću za posebne prilike uključujući haljine od tila, pleteninu, košulje, odjeću za van poput balonera, ležernih majica, modnih dodataka, svjetlucavi nakit i obuću ukrašenu biserima...Kolekcija je kreirana sa željom stvaranja bezvremenskih komada koje treba nositi iznova i iznova.

Kroz kolekciju koja dolazi na police 11. ožujka se provlači tartan, perle, ružičasto i crveno cvijeće, a prilikom kreiranja komada, Rocha je razmišljala o arhivi svog brenda, što se vidi u svakom dizajnu. Inače, Rocha je prva irska dizajnerica koji surađuje s H&M-om, a njezin brend poznat je zbog snage vizije i postojanosti koja se provlači kroz svaki novi odjevni predmet. 

"Oduševljena sam suradnjom s H&M-om na ovoj vrlo posebnoj kolekciji. To je uistinu proslava moje modne marke i utjecaja koji su me oblikovali. Kao dizajner, ali i kao kupac, veliki sam ljubitelj koncepta suradnje H&M. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons - to je tako nevjerojatan popis prijašnjih suradnji i sad sam i ja dio toga", kazala je dizajnerica.