SKIMS Swim

Prva kolekcija badića s potpisom Kim Kardashian

16. ožujak 2022.

Fotografije: Profimedia

Nakon što se SKIMS, brend poznate reality zvijezde, influencerice i poduzetnice, proslavio kolekcijama donjeg rublja, prirodno je da su sljedeći korak - badići. Od petka 18. ožujka moći će se kupiti novi modeli kupaćih kostima koji dolaze u devetnaest različitih stilova i u sedam boja. Požurite - lista čekanja je već duga!

SKIMS, brend Kim Kardashian, na Instagram profilu već danima najavljuje lansiranja nove kolekcije badića koji iščekujemo ovog petka. Kupaći kostimi će doći u devetnaest modela te u sedam različitih boja, u veličinama od XXS do 4XL. Dijelovi bikinija kupovat će se odvojeno, a cijene će se kretati između 220 i 740 kuna. 

Kim ne skriva koliko je obazriva prema svojim potrošačima. "Pitali ste, slušali smo", piše na jednoj od Instagram objava, a i u nekoliko je navrata isticala da joj je izuzetno važno iznova dokazati svoju pouzdanost među zahtjevnim kupcima koji su navikli na to da je njihovo povjerenje u ovaj brend opravdano. Inovacije koje konstantno uvode redovito su posljedica pažljivog slušanja publike, zbog čega se i očekuje da nova kolekcija podigne čitavu tvrtku na novu razinu.

"Važno nam je da lansiranje tako dugo priželjkivane kolekcije snažno odjekne kod naših kupaca i to na način koji su očekivali; s naglaskom na udobnost i prilagodljivost samih proizvoda", rekao je Jens Grede, suosnivač brenda SKIMS, u priopćenju za javnost. "Naša vizija uspjeha uvelike je diktirana slušanjem naših kupaca. U ovoj fazi znamo što žele od SKIMS Swima, a naš cilj je nadmašiti njihova očekivanja."

Kolekcija je raznovrsna i obuhvaća sve - od klasičnog, jednostavnog bikinija i jednodijelnih badića, do kratkih hlačica za šetnju plažom. Predmeti su izađeni od brzo sušećih izdržljivih tkanina i - najvažnije - recikliranih materijala. U još jednoj od objava na Instagramu, brend ističe kako će u moru proizvoda svatko moći pronaći nešto za sebe - bilo da na plaži preferirate oskudne kostimiće ili vam je draže pokriti što više kože, nova kolekcija misli na svakoga. 

image

Swim Sarong Skirt; 590 kn/Swim One Shoulder Monokini; 695 kn

image

Swim Cycle Suit; 820 kn/Swim Long Sleeve One Piece; 740 kn

Cijelu kolekciju možete pogledati na službenim stranicama SKIMSa.