Marc & Kylie

Nova kolekcija s pop divom u glavnoj ulozi

03. studeni 2020.
Minogue u novom spotu ˝Magic˝/ Profimedia

Jacobs u zadnje vrijeme sve češće "igra" na sigurno, ali i nostalgično. Ujedno, ovo je godina velikog glazbenog povratka australske princeze (kraljice!) popa.

Pop ikona Kylie Minogue zaštitno je lice nove kolekcije slavnog Marca Jacobsa. Stylinzi su zanimljivi: simpatičan kostim s leopard printom, elegantna crna mini – haljina, trenirke koje djeluju vrlo udobno. Za styling je bila zadužena Lotta Volkova, dok scenografiju potpisuje Samuel Overs. Za režiju pokreta odgovaran je Ryan Chappell koji je u svojoj bogatoj karijeri radio za Paula Smitha, brendove Margiela, Dior, Kenzo...

Fotografije koje predstavljaju kolekciju djeluju "nesređeno", pogled ove pop ikone izgleda zamagljeno i izgubljeno. Ipak, kao da poručuju: zabava i jednostavnost su na prvom mjestu ove jeseni i zime, sulude 2020. godine.

Domenico Dolce i Stefano Gabbana, Christian Louboutin, Julien Macdonald, Stella McCartney, Laudomia Pucci, vizažist Kabuki i fotograf Stéphane Sednaoui samo su neka od modnih imena, fotografa s kojima je ova diva do sada ostvarila suradnje. Reakcije na novu kolekciju Marca Jacobsa su do sada i više nego pozitivne. 

Pjevačica pozira i pleše uz svoju pjesmu "Say Something", dok na sebi nosi haljine s točkicama, kombinezon s leopardovim uzorcima i neke druge odjevne predmete iz nove kolekcije. Uz odjeću, brend je predstavio i seriju torbica, običnih smeđih i mini torbi s naramenicama, kao i crno-bijele novčanike.