Festive edition

Nova Les Émaux kampanja donosi profinjenost, glamur i seksepil

16. studeni 2022.

Fotografije: Kristina Vrdoljak

Dizajnerski duo Les Émaux predstavlja festive kolekciju koja u nanosu monokromatskih lookova donosi seksepil, eleganciju i žensku snagu.

Crna kao bezvremenski identitet profinjenosti i elegancije ovaj put je pronašla svoju nišu u novoj blagdanskoj kolekciji brenda Les Émaux. Kolekcija na prvu odiše glamurom, sofisticiranošću, bezvremenskom siluetom, monokromatskim toniranjem, ženstvenim gardom i lišena je okova trenda. Koketira sa seksipilom, uz prisutnu eleganciju i snagu.

Oversize kaputi i blazeri u neizostavnom“houndstooth uzorku ili plisse transparentna haljina, korzeti ili možda mala crna haljina s predimenzioniranim rukavima pronalaze svoje svjetlo pod reflektorom kao protagonisti ovogodišnje kolekcije. Lice kampanje je Paula Sikirić koja je zaokružila ideologiju brenda.

"Još dok smo bili u procesu završavanja kolekcije, Paula je bila na fittingu kako bi definirali pojedine outfite i dogovorili finese. U jednom trenutku, Paula je toliko jako vrisnula od euforije da nam je srce stalo od brige, da bi na kraju ispalo da je to bila uzbuđenost i sreća. To nam je bio i više nego dovoljno da budemo ekstatično sretni sa ishodom svega što smo do tada izdizajnirali.", govore dizajneri iza brenda. Kampanju je fotografirala Kristina Vrdoljak, make-up potpisuje Ivana Lončar, oblikovanje kose Katica Topčić za Kevin Murphy, dok je stilistica kampanje Ana Nikačević uz asistenticu Nelu Kliček Porobiju.