Chic minimalizam

Nova modna suradnja koju smo u 2020. trebali

11. studeni 2020.
Fotografije: Instagram/Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Najbolje od modnog chic minimalizma devedesetih godina protkano je u kolekciji nastaloj suradnjom Anine Bing i Helene Christensen.

Dogodila se još jedna modna suradnja i to između dvije Dankinje koje o stilu znaju stvar-dvije. Jedna od njih danska je trendseterica s bazom u Los Angelesu, a druga bivši supermodel i anđelica Victoria's Secreta. 

Vlasnica istoimenog brenda Anine Bing i Helena Christensen o zajedničkoj kolekciji počele su razmišljati prije godinu dana, a nakon lockdowna kreativne ideje razmjenjivale su Zoom pozivima. S obzirom na to da obje dijele strast prema skandinavskom senzibilitetu, modi, umjetnosti i fotografiji, zajednička kolekcija bila je prirodni slijed događaja. Oko smjera u kojem će ići odmah su se složile, chic minimalizam devedesetih godina i naglasak na power suit. Rezultat je 11 bezvremenskih odjevnih komada koji osvajaju svakoga tko njeguje sličan stil. 

Christensen je za kampanju pozirala u elegantnom bijelom odijelu, u cool kombinaciji traperica i t-shirta s printom te u crnom kombinezonu koji uz crveni ruž izgleda zaista moćno. 

"Helenin off-duty stil uvijek je bio moja inspiracija", komentirala je Anine, koju bivši model opisuje riječima "svevremenski stil i nonšalantnost". Kolekcija spaja najbolje od obje i stigla je na web shop baš prije Božića. 

image
Lili majica s printom AB x HC (99 eura)/
kombinezon AB x HC (499 eura)