Gucci x Comme des Garçons

Nova suradnja koja je rasprodana - odmah

16. listopad 2021.
Fotografije: Promo

U sklopu svog 100. rođendana Gucci nastavlja sa suradnjama s drugim brendovima.

Tote torba s potpisom Guccija i Comme des Garçons osvanula je u petak na ekskluzivnom online shopu Gucci Vault i rasprodana u tek nekoliko sati. Crna, sjajna torba s prepoznatljivom trakom u Gucci bojama koja ide preko bijelog natpisa Comme des Garçons došla je u limitiranom broju, a dio je obilježavanja stote godišnjice talijanskog brenda. Ovo je dosad treći komad iz suradnje ove dvije modne kuće, a svaki je bio rasprodan u rekordnom vremenu. Uvijek se radi o nekoj vrsti tote torbe na kojoj se kombiniraju tradicionalni elementi talijanske i japanske modne kuće. 

Gucci kroz cijelu godinu obilježava svoj 100. rođendan, s posebnim naglaskom na utjecaj koji je ova kuća imala ne samo na modu, nego i na cijelu popularnu kulturu. Suradnje s brendovima nisu im strane, pogotovo onim high street, a jedna od najspektakularnijih svakako je bila ovogodišnja zajednička kolekcija s Balenciagom, popularno prozvana Gucciaga, koja je sadržavala neke kultne komade, poput Jackie torbe s velikim natpisom Balenciaga i slično. 

image
Tote je već sad rasprodan
image
Jedinstvena suradnja dva brenda

Gucci Vault nedavno je lansirana online platforma na kojoj možete pronaći ne samo nove kolekcije, nego i vintage komade iz bogate arhive, od odjeće, modnih dodataka do detalja za dom.