Made in Italy

Nove dizajnerske torbice koje će sigurno biti hit

29. svibanj 2022.

Fotografije: Promo

Imamo osjećaj da će ove torbe postati novi kultni modeli iz ponude talijanskih brendova.

Noviteti u ponudi luksuznih modnih brendova donose retro osvježenje - i Fendi i Gucci predstavljaju torbice koje se smještaju visoko na listi želja. Idealne su veličine i taman stanu "pod ruku", donose duh nekih prošlih godina i pritom ostaju veoma suvremene i chic. 

Ponuda Guccija obogaćena je modelom torbice imena The Gucci Blondie - linija modnih dodataka inspirirana je arhivom kuće iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, s osvježenim logom koji se osim na torbicama pojavljuje i na kožnim remenima. Novi modeli koji dolaze u više boja predstavljeni su kroz kampanju koja je snimljena u New Yorku - u gradu koji nikada ne spava, užurbanom i kaotičnom. U takvom okruženju nova Gucci torba se ispostavila kao praktičan modni dodatak koji je pri ruci u svakom trenutku, želio je poručiti Alessandro Michele.

image

Fotografije: Angelo Pennetta/Gucci

U slučaju da vam više odgovara estetika devedesetih i nultih godina, Fendi Cookie je možda bolji izbor. Također praktična, dizajnom podsjeća na kultni Baguette model i ukrašena je metalnom kopčom u obliku loga ove talijanske kuće. Nismo sigurni koja od ove dvoje varijante nam se više sviđa, pa odluku prepuštamo vama. Koju vidite u svojoj garderobi?

image

Fendi Cookie torbica dolazi po cijeni od oko 9000 kuna i trenutno je nedostupna

image

The Gucci Blondie dolazi po cijenama između 2980 i 3200 eura