Etro

Obožavate cvjetni i geometrijski print? Ovo je kolekcija za vas

24. rujan 2021.
Fotografije: IMAXtree 
Gloria Glam

Od laganih, lepršavih haljina pa sve do širokih traperica s cvjetnim uzorkom - nova kolekcija brenda Etro idealna je za obožavateljice uzoraka.

Iako cvjetni uzorak nije ništa revolucionarno, činjenica je da je uvijek - u nekom obliku - poželjan. Upravo uzoraka - što cvjetnih, što geometrijskih, nije nedostajalo u novoj kolekciji modne kuće Etro. 

"U ovom razdoblju približila sam se jogi i meditaciji, doživjela sam spiritualno buđenje, kao i mnogi drugi. I upravo je to pronalaženje ravnoteže unutar sebe bilo vrlo tipično za rane sedamdesete", izjavila je dizajnerica Veronica Etro koja je u sedamdesetima, ali i u devedesetima pronašla inspiraciju za novu kolekciju. Nije nedostajalo velikih cvjetnih printeva, a neki komadi izgledaju kao stvoreni za festivale - ne nedostaje topova otvorenih leđa i mini suknji te mrežastih haljina u kombinaciji s grudnjacima. 

Kreativna direktorica zaista nam kroz uzorke vraća sedamdesete i devedesete, a ovo su komadi koje možemo zamisliti kao dio svojih kombinacija iduće godine.