Zima ‘22.

Omiljena zvijezda u Balenciagi nam je Alexa Demie

01. rujan 2022.

Fotografija: Instagram/Balenciaga

Kim Kardashian i Alexa Demie, koju smo dobro upamtili nakon serije ‘Euforija‘, zaštitna su lica nove kampanje luksuznog brenda, no ne možemo se ne zapitati - gdje je Nicole Kidman?

Demna je za Balenciagu predstavio novu zimsku kampanju u svom prepoznatljivom stilu. Lookovi su smješteni u različitim umjetno stvorenim vremenskim prilikama i lokacijama, od snježne mećave, džungle pa do ulica Tokija. Demna ne propušta kampanjama poput ove, koja prikazuje vremenske ekstreme, ostaviti komentar na klimatsku krizu, pa su neki potpuno zimski lookovi smješteni na pustinjsko tlo, dok su lookovi s malo slojeva odjeće nošeni u zimskom okruženju. Ipak, više od Demninog komentara pažnja javnosti usmjerila se na zaštitna lica - još jednom je to muza brenda, Kim Kardashian, koja na jednoj fotografiji nosi haljinu sličnu onoj s Vanity Fair partyja, dok na drugoj, smještenoj u snježnu šumu, nosi cvjetnu haljinu s visokim pripijenim čizmama i Crush torbu koja bi mogla postati novi modni favorit.

image

Kim Kardashian

Uz Kim, novo lice Balenciage je i glumica i zvijezda serije "Euforija", Alexa Demie, koja je bila redovna gošća na posljednjim revijama modne kuće. S obzirom na to da je Nicole Kidman nosila posljednju haute couture reviju, malo smo se nadali vidjeti i nju kao novo lice Balenciaga kampanje. Možda nas to očekuje u sljedećoj kolekciji, dok u aktualnoj zimskoj, dostupne su XXL hoodice i oversized traperice, veliki krzneni kaput kojeg je nosila Alexa, Le Cagole modni dodaci i naravno, torba u obliku vreće za smeće koja je izazvala najviše kontroverzi. 

image

Alexa Demie