Nagradni natječaj

Osvojite hit kupaće kostime za svaki dan: imamo 2 Iggy modela

26. lipanj 2020.
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Iako je svaki petak posebno sladak jer nam stiže vikend, oni na GG Instagramu bit će cijelo ljeto još slađi jer ćemo najkreativnije čitatelje i čitateljice razveseljavati originalnim darovima s kojima će sunčana sezona biti nezaboravna. Prvi komad koji možete osvojiti je kupaći kostim iz radionice domaće dizajnerice.

Idealni kupaći kostim za ovo ljeto? Reći ćemo jednodijelni i s potpisom hrvatske dizajnerice Igrajne Vargek koja je nakon lockdowna svoju ponudu odjeće upotpunila i s novim modelima badića koji se osim na plaži nose i kao top u ljetnim kombinacijama s hlačama ili suknjama.

"S obzirom na situaciju, vjerujem da dosta ljudi ove godine neće na more pa se novi modeli jednodijelnih kupaćih kostima mogu nositi kao dio gradske priče - kao bodi na hlače, suknju, za odlazak na bazen...Dolaze u limitiranoj količini i kao uvijek, svaka građa tijela može pronaći savršeni Iggy badić za sebe", ispričala nam je Igrajna kada je nova kolekcija za ljeto izašla. Kako i ljetni trendovi nalažu, jednodijelni modeli već su nekoliko sezona na vrhu popularnosti, zbog svoje praktičnosti i primamljivog izgleda. 

Igrajna nudi modele u jednoj boji, na prugice ili s motivom romantičnog cvijeća, a oni najpoželjniji ukrašeni su mašnama na ramenima ili na leđima. Jedan možemo postati vaš favorit za ljeto - dvije sretnice mogu postati vlasnice Iggy jednodijelnog kupaćeg kostima - dijelimo model s razigranim volanom i uzorkom točkica te model s chic mašnicama koje se vežu na ramenima u nježnoj ružičastoj boji. 

Požurite na naš Instagram profil, odgovorite na kreativno pitanje i jedan od dva najljepša kupaća kostima može biti baš vaš! 

Dobitnice: 

@a.m.s._du Anamarija Storelli

@zajclana Lana Ribarić

Pravila nagradnog natječaja