Cherry Dear

Otvoreno je novo mjesto za pronalazak cool i ručno rađenog nakita

23. siječanj 2023.

Fotografije: Promo

Nakit domaćeg brenda Cherry Dear do sada nam je bio dostupan samo online putem, a dizajnerica se sada odlučila na sljedeći korak, fizičku trgovinu.

Brend nakita Cherry Dear pratimo od samih početaka, a vraćamo mu se u potrazi za suvremenim nakitom kojeg karakteriziraju organski i sirovi oblici, srebro te kombinacija bisera.

Dizajnerica iza brenda, Ema Krot Turudić do sada je funkcionirala isključivo online, no logični korak u razvoju brenda je otvaranje fizičke trgovine. Dućan u kojem možete vidjeti, isprobati i kupiti njezine jedinstvene komade nakita smjestila se na zagrebačkoj adresi prilaz Gjure Deželića 36, a otvorena je svaki radni dan od 14 do 19 sati, a subotom od 10 do 13 sati. 

"Uvijek sam htjela vidjeti reakcije i iskreno zadovoljstvo nakon kupovine. Znam, stvari nisu bitne ali nas čine sretnima barem na trenutak. Kupovina nakita ne mora biti ona impulzivna, besmislena kupovina. Češće je ona od srca gdje osoba sama traži mali sjajni komadić sreće za svoju curu, dečka, partnera, mamu, tatu ili jednostavno sebe. Upravo to želim vidjeti. Naravno, neće mi smetati ni oni impulzivni kupci", govori dizajnerica. Kao i do sada, moguće su i konzultacije prema dogovoru putem Instagram poruke ili mail adrese, a u storeu sve do kraja siječnja traje i Sample sale starih kolekcija.